Pete Walk: Nikdy mě nebavilo škatulkovat

Pete Walk: Nikdy mě nebavilo škatulkovat

21. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Dj, který svým setem uzavře premiérový díl SLOVAK and friends party je stálice české scény Pete Walk. I když o tomto djovi slyšel snad každý kdo se o taneční scénu zajímá, dovolujeme si ho přestavit a zároveň přinášíme krátký rozhovor s ním.
V současné době se Pete Walk věnuje své vlastní tvorbě. Společně s djem Adamem Cloudem, Rewisem a Marshallem připravují nový sound. Jejich seskupení nese název PROUD-M. První track, který vytvořil v projektu Rewalkers dohromady se slovenským producentem Eddiem Senderem má název „Aliencity“ a vyšel pod hlavičkou labelu Inspired. Stáhnout si ho můžete na hudebním serveru Beatport i v podobě několika dalších remixů.

Jeho nejnovějším počinem je zbrusu nový pořad na tanečním radiu Dance Radio  v rámci pořadu Club Revolution pod názvem Proud Nation, pod hlavičkou celého projektu Proud-M. Pořad se vysílá pravidelně každé druhé pondělí v měsíci.

Ahoj Pete, hned na úvod bych se tě zeptal, jak se ti povedl vstup do nového roku 2010? Co je u tebe nového a jaké jsou tvoje hudební plány?

Myslím, že vstup se poved celkem dobře a i jsem si skvěle zahrál na novoročních parties. Moje hudební plány vždy pokládám na začátku roku za velmi důležité. V prvé řadě mě čeká několik zajímavých hraní a pokračování dalších radio pořadů našeho projektu Proud-M – pod názvem Proud Nation na Danceradiu, které se neustále vyvíjí a zlepšují. Dále pak chystáme několik novinek v podobě vydání nových tracků, na kterých usilovně pracujeme. První pod názvem My Weaknes vyjde už teď v lednu na Unearthed Records.

Jen pro informaci pro každého kdo by se s tebou jěště na party nesetkal, jaký styl hraješ a co považuješ při svém hraní za nejdůležitější?

Stylů hraju hned několik. Nikdy mě nebavilo se nějak škatulkovat. Samozřejmě nejvíc hraju house, protože jsem na něm začínal a mám na něm nejvíc bookingů. Pak mě baví hodně progressive music a taky trance. Pokud je ale možnost si ho někde zahrát, rád tyto nabídky přijímám, protože těch příležitostí je docela málo. Za nejdůležitější považuji bavit lidi na parketu a je jedno, kolik jich tam zrovna paří.



V sobotu 30.1.2010 zahraješ jako host na prvním díle akce SLOVAK and friends party v pražském clubu Sasazu. Pokuď se nemýlím je to tvoje první vystoupení v tomto clubu. Jak se na tuto akci těšíš a na co se můžou těšit všichni pro které zhraješ hned po hlavní hvězdě večera Djane Flower ?

Určitě se už teď na toto vstoupení moc těším! Máš pravdu. V tomto klubu jsem ještě nehrál. SaSaZu je velký klub a obdivuju v něm velký masivní sound, na který jsem zvědavý. Poslouchal jsem nějaký set od Djane Flower a určitě navážu na její styl a pak se můj set rozvine dál, jak jsou na mě moji fanoušci zvyklí. Myslím, že se nikdo na parketě nudit nebude!

Děkuji za krátký rozhovor, přeju hodně úspěchu do budnoucna a na závěr snad jen co bys vzkázal každému, kdo se rozhoduje kam v sobotu 30.1 vyrazit?

Že to bude hodně rozjetá party. Přijďte si zapařit na skvělé djs a super music. Uslyšíte spoustu novinek a hodně dobrých setů!

Dodal: Rudolf Svat, SLOVAK
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Slovak, Flower
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
vseznalek
24. 01. 2010 | 15:53:08
+0 | -0
eddie sender made :-)
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika