Jaká bude další E-Motion?

Jaká bude další E-Motion?

21. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Laťka DJs, které se snažíme nejen českému publiku představovat, je nastavena dlouhodobě na vysokou úroveň a my se Vás pokusíme nezklamat ani v této jarní sezóně. Co bylo před rokem a půl pro nás nemožné, to se nám letos splní. Do Brna přivezeme opravdovou legendu trance music a k tomu Vám přidáme ještě jeden chutný bonbónek.
Říká Vám něco jméno Laurent Veronnez? Pokud ne, tak vězte, že za tímto jménem se skrývá legenda trance music - AIRWAVE. Tento producent a DJ má stále co říct ve světě elektronické hudby a dlouhodobě se udržuje na špici mezi producenty elektronické hudby. Druhý a to ne do počtu, ale pro ještě větší zkvalitnění linepu, bude francouzský producent a DJ Ferry Tayle. Oba dva mají také na svědomí jeden velmi úspěšný společný projekt a to CAPE TOWN.

ferry tayle

Během následujících čtyř týdnů se můžete těšit na soutěže, profilové informace o všech DJs a také na rozhovory. Celá party je připravována s velkou pečlivostí a stejně jako posledně se zaměříme na všechny detaily, které dělají tuto událost takovou, jaká je.

Brno tedy čeká velká klubová událost a my Vám zde přinášíme první informace o předprodejích.

- předprodej 200,-Kč + poplatky prodejci

- na místě 250,-Kč

Dodal: David Linhart, E-Motion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

E-MOTION

Pátek 19. 2. 2010
Vstup: online předprodej 200 Kč, na místě 250 Kč
Vystupují:
Airwave (Bel), Ferry Tayle (Fr), Stepan Bruck, Revis, Andrew Mallet vs. Hellman // bar stage: K.I.F.F.L.I., Michal Pesina, Craft, Aston Martin, Deivis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika