Nenechte si ujít Valentýnskou Vogue

Nenechte si ujít Valentýnskou Vogue

10. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (4)
Únorové vydání noci v Mecce nese podtitul Valentine VOGUE. Nejen pro všechny zamilované přichystala rezidentka djka LayDee Jane něco výjimečného. Jako hosta si přizvala půvabnou houslistku Pavlínu Dubnou, famózního mladého houslistu Michala Hejče a nezapomněla ani na „šťavnatou“ módní show.
Originální modely od značky New Yorker na sobě předvede patnáctka nádherných tanečnic. Na hlavní scéně se za mixpultem představí Eddie Sender, Fcuk a Carl Lope. Druhou scénu ovládne dj DejFF a hudební dvojice Clara Bailar a Trancegate.

Ať už chcete originálně oslavit svátek zamilovaných nebo hledáte jedinečný hudební zážitek, určitě najdete obojí v pátek 12. 2. na Valentine VOGUE v pražské Mecce. Rezidentka této hojně navštěvované noci, Djka LayDee Jane, totiž nebude stát za djským stolem sama, ale její energický set doplní famózní houslistka a vokalistka v jedné osobě - Pavlína Dubná.



Půvabná umělkyně je známá svými společnými vystoupeními s dívčí smyčcovou skupinou String Ladies. „Housle má řada lidí spojené především s klasickou hudbou, přitom je to úžasný a nadčasový hudební nástroj, který skvěle doplňuje moderní elektronickou hudbu. Na společné vystoupení s Pavlínou se moc těším, půjde hodně o komunikaci mezi námi na podiu, vše bude naživo,“ láká LayDee Jane na své vystoupení.

Hudební program hlavní scény doplní exklusivní host Dj Eddie Sender, který se dostal do světového povědomí remixem skladby Pilgrim, kterou zařadil na svou kompilaci A State Of Trance nejlepší DJ světa Armin van Buuren. Eddie slibuje energický electrotech progressive set. Za mixpultem ho pak vystřídají Dj Fcuk a Carl Lope. Také na druhé scéně to bude na únorovém VOGUE pořádně vřít. Za mixpultem to tady spolu rozjede hudební dvojice Clara Bailar a Trancegate, které již mohou znát návštěvníci podzimních dílů VOGUE a DJ DejFF.

Nebyla by to ta pravá noc VOGUE, aby se na ní nepředstavily nejnovější módní výstřelky. Nečekejte však žádné strnulé modelky na přehlídkovém molu. Novou kolekci trendy oblečení od módní značky New Yorker určenou nejen na party si budete moci prohlédnout na krásných tělech 15 tanečnic. V průběhu večera předvedou odvážné módní kreace v ještě odvážnějších tanečních exhibicích.

Dodal: Jan Novotný, Meccamix Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Fcuk, LayDee Jane feat Pavlína Dubná (housle & vokál), Eddie Sender (Sk), Carl Lope, Clara Bailar vs Trancegate 2nd stage - DejFF
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Majkl
12. 02. 2010 | 10:08:55
+0 | -0

Vogue

Byl jsem na poslednich 3 Voguach a bylo to pokazdy super. Dobra atmoska. LJ tam ani nehrala moc ty jeji diskosky. Ten koncept akce je prima. At se dari.
Tomas
08. 02. 2010 | 17:24:44
+0 | -0
2 Honza : tak nejak se musej zivit :) i kdyz ona zase neni nijak vyjimecna :) prumer no :D
honza
08. 02. 2010 | 15:45:03
+0 | -0

:-))

souhlas. ona i její manager se museli už totálne zbláznit, jinak si nedovedu vysvětlit tohle promo + to, že si nachá natisknout vyretušovaný letáky nebo si stoupne za dj pult před svoje promo fotky na který je snad jiná ženská :-))
Tomas
08. 02. 2010 | 00:56:03
+0 | -0

:-)

Co k tomu dodat :-) fakt strasny promo :-D trochu za zenitem :D
SOUTĚŽTE
Valentine VOGUE - 12.2.
3 x 2 VIP vstupy, 3 x CD Dance 4 Life, trička Laydee Jane
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika