FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Co se takhle projet do Amsterdamu?

Co se takhle projet do Amsterdamu?
08. 02. 2010   |   Autor: Kuamone   |   Komentáře (1)
Na samém počátku března se v hlavním městě Nizozemí odehraje akce, kvůli které většina partypeople vyleze z coffeshopů a přesune se do klubů. Během pěti festivalových dnů a na dvou scénách si svoji porci zábavy užijí snad všichni fanoušci elektronické hudby společně s více než 80-ti vystupujícími. Zaujalo vás to? Tak čtěte dál...
Řeč je samozřejmě o festivalu 5 Days off, který proběhne 3. - 7. března v Amsterdamu. Festival hostí kluby Paradiso a Melkweg. A co nám pořadatelé nabízejí? Rozhodně toho není málo, ale posuďte sami.

Celá akce je postavena převážně na elektronické taneční hudbě, ale najdou se i vyjímky jako je například americký rapper DOOM. Pořadatelům se podařilo spojit různé žánry do jednotlivých dnů, takže si jsem jist, že si každý vybere to své. Ať už to bude Groove Armada anebo The DJ Producer. Nemyslím, že má cenu vypisovat zde všechny vystupující, ale uvedu alespoň příklady. Mě osobně nejvíc zaujala sobota 6. března, kdy se v klubu Melkweg představí již zmiňovaný hardcorový The Dj Producer vedle drum and bassové Noisie a Eye – D anebo domácí breakcorový šílenec Bong-Ra. Docela by mě zajímalo jak bude poskládán line-up.



Pro fandy dubstepu bude zase příjemný čtvrtek 4. 3. a opět v Melkwegu. Nejznámější z vystupujících je Rusko a supportovat mu bude grimey Joker anebo DJ Kutz. V průběhu festivalu se na pódiu v klubu Melkweg, představí i jména electro, house a techno scény jako je Vitalic, Paul Kalkbrenner, 360 sound system, The Subs, Four Tet nebo Daniel Bell. A to samozřejmě není vše.

Klub Paradiso je vyhrazen spíše koncertům, takže headlinery hledejte tam; DOOM, Flying lotus, Miss Kittin, Hot Chip a na závěr Groove Armada. Koncerty začínají v 19:30 a po jejich ukončení obvykle následuje ještě afterparty.

Akce se odehrává v klubech a tak je jasné, že kapacita je omezena. Již nyní jsou některé dny vyprodané, takže si před cestou doporučuji ověřit, zda se tam dostanete. Od produkce festivalu je sympatické, že pro návštěvníky festivalu nabízí zvýhodněné ubytování ve Flying pig hostelu, které je údajně jen 5 minut od obou klubů.

Tak co, pojedete někdo?

www.5daysoff.nl
5 DAYS OFF  (NL)

5 DAYS OFF (NL)

Středa 3. 3. 2010 až Neděle 7. 3. 2010
Předprodej 70 Euro
Vystupují:
Groove Armada, Hot Chip, Four Tet, Vitalic, Junior Boys, MF DOOM, Miss Kittin, The Bloody Beetroots, Paul Kalkbrenner, Flying Lotus, Alex Smoke, Feadz, Noisia, Minilogue, Shy Child, Bibio, Ada, Pantha du Prince, Doom, Bong-Ra, Joker, Fake Blood, Rusko, Memory Tapes, Nosaj Thing, Martyn, The Subs, FM Belfast, Promo, Daniel Bell, Danton Eeprom, Redshape, DatsiK, Estroe, KUTZ, Krause, Floating Points, Kubus, Swindle, Flinke Namen, Drums Of Death, MightyFools, Shinedoe, Melon, Nobody Beats the Drum, Traffik, Ricardo Tobar, Arnold, Tom Trago, Patrice Scott, Pitto, Dixon, Void Settler, Juju & Jordash, Boemklatsch, Beesmunt Soundsystem, Mungolian Jetset, Cinnaman, lefto, Eye-D & Hidden, Makam, Riptide, Elijah & Skilliam, Semiomime, Dem Slackers, Keith Worthy, BASKERVILLE, San Proper, Skinto, Thomas Lauren, Joost Van Bellen, rahaan, Gomes, 360 Soundsystem, Antal, Jorn Liefdeshuis, Job de Wit, PRESK, AstroPoser, Tettero
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
pstruh | 09. 02. 2010 | 10:10:21
Tak tohle vypadá moc dobře! Že by předčasná dovolená:-)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |