Dirtyphonics na Imperialisti night

Dirtyphonics na Imperialisti night

08. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento pátek 12. února přijíždí na Imperialistic Night v klubu Cross dlouho očekávaná francouzská banda Dirtyphonics. Česká premiéra představí dva členy projektu v djském setu, který bude doprovázet MC. K supportujícím djs tentokrát patří Sayko, Akira, Beast 67, Dr Sme a Mersi.
Dirtyphonics se díky originálním live vystoupením a djským setům stali celosvětovým fenoménem. Odmítají, aby jejich tvorba byla zaškatulkována jen do jednoho hudebního žánru, pohybují se napříč elektronickou hudbou, od drumandbassu, electra, dubstepu, breaků až po hip-hop. Nedávné vítězství v DNB Arena Awards jen potvrzuje fakt, že Dirtyphonics patří k jedněm z nejzajímavějších projektů, co se v poslední době na poli elektronické hudby objevily.

Playte, Capskod, Pho, In a MC Youthstar jsou přátelé, které spojila dohromady láska ke stejné hudbě. Každý z nich má v Dirtyphonics své místo a obohacuje projekt o něco jedinečného.

Dirtyphonics začali s živými vystoupeními po Francii v roce 2006. V roce 2008 přišel zlom, když jejich debutová věc French Fuck upoutala pozornost Shimona. Zanedlouho poté byl tento track vydán na jeho labelu Audio Porn. Shimon ale nebyl jediný, koho Dirtyphonics zaujali, mezi dalšími jsou například Pete Tong, Annie Mac, Andy C, Chase & Status, Marky, Hype a Kissy Sell Out.

Dirtyphonics neusnuli na vavřínech a přispěli dvěma tracky na jedno z nejočekávanějších EP roku 2009 s názvem The Quarks EP. Úvodní track Quarks, který dal také jméno celému EP, dostává taneční parkety do kolen svým masivním dubstepovým breakdownem a ukazuje kvalitní úroveň produkce. Druhý track, The Secret, na kterém se podílí MC Tali, zase prokazuje schopnost pohybovat se mezi více hudebními styly.

Ani po tomto úspěchu si nedávají Dirtyphonics pokoj a přichází s dalším dancefloor materiálem, a to s electrem okořeným songem Vandals na flipu s technem inspirovaným Lottery. Jejich remix Shimonova tracku The Shadow Knows se objevil na Assassin Vol 1 mix CD namíchaný Frictionem. Samotný remix by pak měl vyjít na labelu RAM.

V současné době Dirtyphonics objíždí celý svět se svými živými i djskými vystoupeními a stejně tak pracují ve studiu na jejich připravovaném albu.

„K jedněm z charakteristických rysů skupiny patří nepřetržitý tvůrčí proud zahrunující nejenom ty skvělé nápady, ale i ty prapodivné. Milujeme hudbu a chceme ji prozkoumat co nejvíce to půjde. Chceme, aby náš zvuk rostl a vyvíjel se. Naším cílem je posunovat hranice a vytvářet vlastní styl.“
Dirtyphonics

Jako český support byl přizván jeden z djským mistrů české drumandbassové scény, Sayko, dále zahraje shadowboxí Akira, nebude chybět ani Beast 67 za drumandbass.cz a představí se také Dr Sme a Mersi.


Dodal: Aleš Rouček
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMPERIALISTIC NIGHT WITH DIRTYPHONICS

Pátek 12. 2. 2010
Vstup: do 21h. 90 Kč, poté 130 Kč
Vystupují:
Dirtyphoncs (2DJs + MC), Akira, Sayko, Beast67, Mersi, Dr Sme 2nd stage - Freddy Frogs live (Uk), Mikkim live, Serguei (Fr), Vulcanik, Billy Styx
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika