Další díl O´seex s Kieranem Brindleym

Další díl O´seex s Kieranem Brindleym

15. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je tomu již čtvrt roku kdy návrat klubové párty O´seex v čele s djane Lady Waks rozpálil brněnskou Flédu. Oné noci se sešlo opravdu mnoho nadšených tanečníků a vytvořila se tak nevídaná a jedinečná atmosféra. Díl s Kieranem Brindleym je proto dalším příslibem nezapomenutelné party, navíc máte možnost s námi soutěžit o vstupenky.
Dne 19. 3. 2010 bychom  rádi tento opravdu pestrý hudebně-vizuální zážitek nejen pro moravské příznivce elektronické hudby zopakovali. Další díl nese název „Our Electronic Boutique“! Headlinerem pro tento díl nebude nikdo jiný, než zástupce populární značky Ministry of Sound a majitel labelu Mass Records Kieran Brindley z anglického Brightonu. Tohoto profesionálního dje a producenta jste mohli v ČR slyšet například na posledním Creamfields, kde opět předvedl jednu z jeho velkolepých show, která se neskládá pouze z precizních mixů, ale i ze scratchovacích pasážích, které berou nejednomu člověku dech.

>>Soutěž o vstupenky zde<<

Kieran má za sebou opravdu pestrou minulost a pyšní se nejen rezidentními večírky v klubech jako jsou Ministry of Sound nebo Gatecrasher, ale především chytlavou produkcí v rytmech Techna, Electra a House. Druhým, tentokrát v ČR poprvé vystupujícím, bude Romantic Torture aka Rob Bradley, který se pohybuje na anglické scéně více než 8 let. Stejně jako Kieran má rezidentury v klubech Ministry of Sound nebo Turnmills v Londýně. Jeho vystoupení by se dala zařadit mezi styly Hard Electro a Deep Techno. Jako Romantic Torture má za sebou remixy pro Filtr & Splandour nebo Marca Fischera. V současné době rozjíždí nový projekt Dead Echo společně s IAMAMF, kterému co nevidět vyjde první počin a již si získal na oblíbenosti u takových jmen jakou jsou Hernan Cattaneo nebo Swayzak!

torture

Dalším a zároveň posledním zahraničním hostem bude rezident a spolupořadatel populárního festivalu Wilsonic dj Junior. Tento člověk nebyl vybrán pro vystoupení na párty O´seex náhodně, ale zcela za jistým účelem. Je to totiž opravdový blázen ! V jeho vystoupeních můžete čekat opravdu všechno. Dokáže set provést styly od Breakbeatu přes Hip-Hop, Dubstep, Downtempo až po nejtvrdší Techno! Ovšem důkazem toho, že tohle hudební pojetí reprezentuje opravdu výtečně je vystoupení před takovými jmény jako Daddy G z Massive Attack, Kode9 nebo Prodigy.

Tyto zahraniční headlinery doplní také oblíbený ostravský dj Martin Gredner, pražské duo, které se již v Brně nejednou v dobrém světle ukázalo, Katie vs. Subgate, mladý a nadějný Wally D a v neposlední řadě samotný rezident tohoto večírku dj Hydrophonic.

O barovou stage, která bude opět zvukově posílena se postará celá řada dalších domácích špičkových djs. Jako první si uveďme znovuzrozenou a takřka legendární djane Miss Renny, která se v posledních letech musela starat pouze o své ratolesti. To, že ze svého hudebního nasazení nevypadla se Vám chystá v plné síle dokázat! Dalšími djs pak budou Michal Pešina a jeho stájová kolegyně Jeaniss, ostravský dj Wayne nebo brněnský Duncan Grey.

Mezi speciality akce bude opět patřit Welcome drink pro prvních 300 příchozích, videoprojekce za podpory VJE Valentina Hesseho, speciální světelná show od Cyber a další překvapení.  Vstupné na tuto akci bude 150 Kč v předprodeji, na místě pak 200 Kč. Další velkou specialitou bude jistá sleva pro přihlášené na Facebooku. Prvních 250 příchozích z přihlášených budou mít do klubu vstup za cenu předprodeje!

Dodal: Fléda
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

O´SEEX

Pátek 19. 3. 2010
Vstup: 150/200 Kč
Vystupují:
Kieran Brindley, Romantic Torture, Junior (Sk), Martin Gredner, Katie vs. Subgate, Wally D, Hydrophonic
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika