Clara Bailar

Clara Bailar

25. 10. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dalčí sexy djane, která se stala obětí našeho Lifestylu je již zmíněna Clara Bailar. Lifestylový rozhovor se nám podařil uskutečnit ve spolupráci s Cosmic Dream Promo, kteří tuto djane přivážejí na pardubickou párty Clubbin' CLUBSTARS.
1. Nejdřív bych požádal o trochu hudebního představení v Německu proslavené české sexy djane. Jak bys definovala styl který hraješ?
Já bych řekla, že se můj styl nedá tak jednoduše definovat jedním slovem. To co hraji je směsice elektra, techna, minimalu a občas i house. Zkrátka hraji to co se mi líbí a o čem si myslím, že bude bavit i mé posluchače a zatím to takhle funguje. Člověka potěší, když po hraní za mnou lidi příjdou a řeknou, že jsem hrála trochu něco odlišného, ale že to bylo super. Řekněme si to na rovinu, lidi jsou tady zvyklí na trochu jiný styl a většinou je to jejich oblíbený schranz.

2. Jaký máš názor na schranz?
Vždy mě fascinuje, jak někteří to tady berou jako nový hudební styl, který se má dále vyvíjet. Což mi připadá jako blbost, vzhledem k tomu že schranz je poměrně stará věcička, která prostě nyní zažívá jen comeback, který nebude trvat dlouho. Nevidím v této hudbě prostě žádnou budoucnost ani žádný smysl. Představuji si hudbu zcela jinak.

3. Přibliž nám čtyřmi slovy tvůj dosavadní život
Láska – už 2 roky je a nestěžuje si ani jeden z nás :o)
Spánek – spím furt. Jsem takový medvěd, který udržuje zimní spánek celoročně. Pak se divím, že nic nestíhám.
Přátelé – Dříve jich bylo více, ale postupem času se ukázalo kdo opravdu za to stojí a kdo ti ve chvílích nouze pomůže. Neobklopuji se lidmi, kteří mi nesedí.
Hudba – Tak asi jako každý Dj mě nebaví jen hrát, ale pokouším se i něco vytvořit. Vybavila jsem si počítač a trávím u něho každou volnou chvíli….pokud to jde. A jelikož pomáhám přítelovi s obchodem s deskami, tak se mi pomalu stává hobby jako práce J

4. Kdyby chtěl nějaký obdivovatel ženské krásy pozvat djane Claru Bailar na drink, co by to mělo být? Jaký drink piješ nejraději?
No, to by mě zajímalo jak by to ten obdivovatel řekl :o)
Každopádně piji klasiku, red bull+vodka, míchané nápoje, nebo šáňo. Já jsem prostě na sladký. ( manžel to určitě uvidí, ten si nenechá nic ujít :o)

5. Chtěla bys být někdy hudební kulisou v nějakém pořadu ( talk-show ) v TV?
No, myslím si, že bych do toho asi nešla. To si tam můžou pustit nějakou znělku. Nemusím tam stát.

6. A co 3 měsíce pod dohledem kamer? Šla bys do toho?
Jsem sice pro každou špatnost, ale myslím, že bych tam rychle vystřízlivěla.

Kolik stojí tvůj parfém?
Já si parfémy nekupuji. Od toho mám maminku a přítele :-) Budeš se divit, ale nesnáším nakupováni ať už je to cokoliv.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika