Jimmy Somerville v pátek roztančí Prahu

Jimmy Somerville v pátek roztančí Prahu

21. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
King Of Disco, vůdčí osobnost Bronski Beat a The Communards, zpěvák, herec a aktivista, ikona světové gay scény. je Jimmy Somerville! V pátek 26. února 2010 vás zveme na jeho koncert v prestižním pražském klubu SaSaZu v rámci první párty Celebration a pozor! máme pro Vás soutěž o dvě VIP vstupenky.
Soutěž o 2 VIP vstupenky v hodnotě 6000 Kč!

Žijete rádi naplno, milujete večírky, skvělou zábavu a rádi si užíváte bez zábran až na doraz? Chcete zažít něco, co jste ještě nezažili?

Pestrobarevný a zábavný program, světové hvězdy a legendy, okouzlující vystoupení a show, desítky tanečníků, stewardů a performerů, jedinečná atmosféra zlatého věku diskoték a úžasné zábavy. Užijte si to naplno! Nová žhavá a výpravná show CELEBRATION v prestižním pražském klubu SaSaZu přináší to nejlepší ze světových diskoték a klubů přímo k Vám.

V pátek 26. února to bude v SaSaZu horká noc. První Celebration se přihlásí o slovo a pozve k tanci, zábavě a povyražení. Zlatým hřebem bude koncert ikony světového popu a jednoho z nejpopulárnějších zpěváků planety, Jimmy Somervillea, vůdčí osobnosti bývalých Bronski Beat či Communards! Jen necelých 150 cm vysoký a velmi srdečný chlapík to na pódiu umí opravdu rozparádit, jak nedávno dokázal na letním Sázavafestu, kde mu aplaudovalo na deset tisíc lidí. Těšte se na jeho největší hity, kterými se proslavil a výpravnou show, plnou tanečníků a toho nejlepšího disca. Zcela právem je nazýván 'The King Of Disco'! Jen opravdu málo hvězd má na svém kontě tolik hitů, jako Jimmy Somerville, ať už na své sólové dráze nebo jako člen skupin Bronski Beat a Communards. Znáte někoho, kdo by neznal evergreeny jako "Smalltown Boy", "Don't Leave Me This Way", "Never Can Say Goodbye", "Why?", "To Love Somebody", "Read My Lips", "It Ain't Necessarily So" či "You Make Me Feel (Mighty Real)"? Svou hudbou pomohl definovat nejen celá osmdesátá léta popu a disca, ale zároveň velmi výrazně přispěl duhovému hnutí gayů v boji za práva sebeurčení a rovnoprávnosti. Byl totiž jedním z vůbec prvních populárních umělců, který přiznal svou sexuální orientaci veřejně a to už v roce 1980! A jeho písničky dodnes pomáhají. Na párty Celebration si Jimmy Somerville připraví průřez svými největšími hity a těšit se můžete na mnoho překvapení. Bohatý program párty Celebration zaujme vaše smysly a potěší duše.



Čekejte několikanásobnou show brazilského karnevalu, dech beroucí vystoupení exotických bubeníků, jedinečnou a tajemnou Skrufff Freak Show v Berlíně usazeného londýnského DJe, novináře a producenta Jonty Skrufffa, plnou berlínské dekadence, žhavého sexu, tanečníků a perfomancí - a nečekaných remixů českých a světových disko hitů. Domácí Dje zastoupí populární kočka DJ Henrietta a nadějný DJ Ricco. Večerem vás bude provázet legenda českých diskoték Miloš Skalka. Ohnivými rytmi vás roztančí bubeníci Tam Tam Batucada, vystoupí sólisté baletu pražské Státní opery, modní trendy představí přehlídka GMP Models, Atelieru Della Sposa a návrhářky Zoryany Stekhnovych. Tance a zpěv z daleké Indie si připravili Gypsy Dancers.

Předprodej v síti Ticketpro. Vstupenky si můžete z několika úrovní: Základní vstupenka začíná už na 749 korunách, pokud si ji pořídíte včas do 31.12.2009. Od Nového roku pak základní lístek bude stát 849 korun. Chcete víc? Za 999 korun si můžete zakoupit základní vstupenku s místenkou na pohodlné sezení. Pro ty nejnáročnější se nabízí Diamond Class s all inclusive servisem v prvním patře s perfektním výhledem na pódium a parket. Cena Diamond Class vstupenky je 2999 korun a obsahuje vstup do Diamond Class V.I.P. zóny, občerstvení a alko i nealko nápoje, přednostní odbavení v šatně a další nadstandardní služby.

Dodal: Ales Bleha
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CELEBRATION

Pátek 26. 2. 2010
Vstup: 849 Kč, 2999 Kč VIP
Vystupují:
Jimmy Sumerville, Jonty Skrufff, DJ Henrietta, DJ Ricco, Tam Tam Batucada a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
CELEBRATION
2x VIP vstup v hodnotě 6000 Kč
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika