Tomáš Haverlík

Tomáš Haverlík

26. 10. 2005  |  Autor: Otherside  |  Komentáře (2)
Tomaše Haverlíka není třeba nijak extra představovat, jelikož se jedná o jednoho z nejvýznamnějších slovenských djs. Proto i prosím omluvte lifestylový článek v česko-slovenském provedení. Na závěr ale ještě nutno dodat, že i u nás je Tomáš jako doma. Mnoho z nás ho mohlo v létě slyšet například na Summer of Love.
1. Vidíš nějaký rozdíl mezi hraním u nás a na Slovensku?
Hmmm... dobra otazka. Neda sa povedat, ze je v tom rozdiel. Na tuto otazku sa da odpovedat aj tak, ze je mi jedno kde hram. Pokial su tam splnene moje zakladne technicke poziadavky, tak je hranie zabavou. Druha vec je, ako ma ludia na party akceptuju s mojim stylom. Aj na CZ aj na SK sa najdu miesta, kde sa progresivu este velmi neholduje a naopak zase kde to vrie a zakladna posluchacov je vyborna ;-) V kazdom pripade mozem povedat, ze na oboch stranach je mozno rovnaky pocet ludi holdujucim tejto hudbe v pomere na pocet obyvatelov ;-)

2. Vadí ti, že hodně lidí chodí dnes stále ještě na party hlavně kvůli drogám?
Urcite ano! Sam som proti akemukolvek dopovaniu okrem hudby. Komu to nestaci, mal by sa uz na chvilu sa zastavit, vycistit si usi, a zacat trrochu aj pocuvat co sa hra :-) Je to ale kazdeho osobna vec, ako si naraba so svojim zdravim.

3. Jak bys reagoval, kdyby při tvém setu začali lidi otráveně odcházet z parketu?
Mam uzko vyhraneny styl a nejake velke prisposobovanie sa publiku by som vlastne ani nemal ako uskutocnit. Ocakavam, ze ludia uz vedia na co pridu :-) Urtite by to ale nebolo nic prijemne, keby sa zrazu ludia zbalili a znudene odchadzali. Neviem co by som robil. Mikrofon nenosim, takze by som im ani nemohol nic zaspievat :-) Budem sa snazit nikdy sa nedostat do takejto situacie.

4. Co podle tebe dělá dje opravdu dobrým?
Sam sa nepokladam za DJa, tak ani neviem ake vychytavky teraz letia. Spolieham sa stale na svoje usi a vkus. Osobne mi vobec nevadi, ked to napriklad niekomu "kope", alebo tak... Pokial naserviruje dobre skladby za sebou tak, aby navodil prijemnu atmosferu, u mna tym vyhral. Asi tak to vidim ja.

5. Tvoje první deska?
"HANNAH" (Nascent Rec. 2002) cierna farba, dve strany, tri verzie :-)

6. Jak vidíš sám sebe za 20 let?
Hehehhe :-) 47 rocne decko hrajuce sa stale so svojim hobby ;-)

7. Máš nějaký svůj vzor?
Nie. Nezakladam si na tom.
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
manio
11. 12. 2005 | 22:06:08
+0 | -0
i mproject a smoly stoji za to :-)) fuck mortin grebner .-))

15. 11. 2005 | 09:43:46
+0 | -0
Skvely report .... Haverlika mam rád. Robi dobre meno Slovensku (jeden z mala :D)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika