Report z Apokalypsy

Report z Apokalypsy

30. 10. 2005  |  Autor: Otherside  |  Komentáře (0)
Tento víkend proběhl v brněnském Boby centru další pokračování jedné z Šárčiných nejoblíbenějších akcí Apokalypsy, která tentokrát nesla výstižný podtitul Schranz Machine. Otherside v tomto článku reportuje, jaké to tam bylo.
Do Boby centra jsme dorazili asi ve 22.00. Vzhledem k tomu, že jsem se mohla pyšnit VIP vstupem, nemusela jsem čekat nikde v žádné frontě u hlavního vchodu. Z tohoto důvodu také netuším, zda se návštěvníci akce museli tísnit ve frontě před hlavním vstupem do Boby centra nebo zda byl tento věčný problém velkých halových akcí nějakým způsobem vychytaný.

V Laser Show Hall jsme si našli jeden volný box, kde jsme se pohodlně usadili a zaposlouchali se do setu Míši Salačové, která mě velmi překvapila. Nikdy mě svým hraním neohromila a očekávala jsem, že její set na hlavní stagei nebude patřit zrovna k těm nejlepším, ale musím uznat, že zahrála opravdu velice dobře a celý její set jsem si opravdu užila.

Po Míše nastoupil za gramofony Toky společně s Bossem. Překvapili mě stejně jako Míša, ovšem v opačném smyslu. Jejich set se mi až na výjimky vůbec nelíbil, na můj vkus hráli až moc tvrdě a chvílemi jsem měla pocit, že už neposlouchám techno, ale něco naprosto nedefinovatelného, co opravdu mým uším ani trochu neladilo. Během jejich setu jsem se zaměřila na hodně dobře udělanou videoprojekci, plazma screen a videoplátna. Tyto vychytávky skvěle doplňovaly celkovou atmosféru party a musím se přiznat, že jsem se na nich docela často a hodně zasekávala :))

Jakmile za gramofony nastoupili Pet Duo, zvedlo mě to konečně ze židle a pořádně jsem se roztancovala. Svým setem se skvěle trefili do mého vkusu a opravdu už se nedalo jen sedět a pozorovat dění kolem sebe :) Vyrazila jsem se porozhlédnout do davu, potkala několik přátel a známých tváří a stihla jsem se také s hodně zajímavými lidmi seznámit :) Další vychytávka, kterou jsem během svého výletu po Boby centru objevila, byl fotbálek, u kterého pořád někdo byl .. tohle se pořadatelům opravdu povedlo :)

Po Pet Duo jsem měla možnost poprvé slyšet Roberta Natuse, který se mi taky hodně líbil a stejně jako Pet Duo se trefil přesně do mého vkusu.

Během setu Marca Nastice jsem zavítala i do La Grotty, kde hrál zrovna Charie Jan. V La Grottě byla jako vždy uvolněná atmosféra, nebylo tam takové horko jako v Laser Show Hall a taky tam bylo více místa na tancování. Progresivní set Charlie Jan se mi hodně líbil, v La Grottě jsem se tedy zdržela o něco déle. Nestihla jsem tím pádem celý set Marka Nastice, nemohu tedy jeho hraní posoudit.

Při setu Home v Laser Show Hall na mě padla velká únava, ačkoliv jsem pila asi už sedmý Semtex :)) Hudbu jsem už moc nevnímala, protože se mi zavíraly oči a myslela jsem pouze už jen na spánek :) Kolem 5.00 ráno jsme z Boby centra odešli, ne však spinkat, ale na moc povedenou soukromou afterparty :o)

Tento díl Apokalypsy považuju za jeden z nejlepších, které jsem navštívila. Většinou jsem trávila akce v La Grottě, ale tentokrát jsem měla možnost poslechnout si v Laser Show Hall tak kvalitní techno, že by byla skutečně škoda u toho nebýt :) Party jsem si neužila jen díky hudbě, ale díky lidem, se kterými jsem akci trávila. Za perfektní noc vděčím především jednomu člověku a touhle cestou mu za super akci moc děkuju :)
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika