Retrospection!! oslaví první výročí

Retrospection!! oslaví první výročí

02. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Další pokračování putovních mejdanů dj Ketana, které můžete pravidelně navštěvovat v několika pražských klubech, se znovu hlásí o slovo. Tentokrát to bude velké! Důvodů je hned několik. Jak již název napovídá, Retrospection!! oslaví 9.4.2010 v klubu SILENCIO na pražském Kačerově své první výročí.
Ano, je tomu již rok, co se tato párty zaměřená na house a electro posledního desetiletí v klubech točí. Každý díl Vám přinesl zajímavého hosta a kvalitní hudbu. Nyní tomu nebude jinak. Navíc zde jeden z hostů (dj Hermez) zapije i své narozeniny! Takže s kým to všechno oslavíme?

Na tento výroční díl si dj Ketan pozval své staré známé, kteří se účastnili několika úspěšných dílů a zaručují tu nejlepší hudební jízdu. Společně s nimi se budete bavit až do brzkých ranních hodin. A o koho tedy jde? Nepsaný rezident těchto mejdanů dj Dannloop, jeho kolega z bookingu Bizarrechannel a vocalistka Katrin (Ru) - krásná slečna doplňující djs bezmála na každém dílu Retrospection night. Dále talentované a v poslední době oblíbené duo dj Hermez a dj Ajk, Ketanův dlouholetý kolega, šílený, ujetý, vtipný a charismatický dj Migell ze Studia 54 a velice našláplí a energičtí přátelé dj Tokátko a dj Ufi Daman. Třešničkou na dortu bude stálice pražské hudební scény dj Pete Walk aka dj Prochy.

A vzhledem k tomu, že je tento díl opravdu výroční, bude mít tentokráte Retrospection!!night dvě stage!! Na první vystoupí Dj Ketan, Migell, Hermez, Ajk a speciální host Pete Walk. Na druhé Chillout of Space stage nás budou bavit Djs Tokátko, Ufi Daman a Dannloop. Poslední jmenovaný nám předvede svůj nový hudební arzenál, složený hlavně z hladivých a podmanivých tónu funky/deep house music, což je hudební styl, který na Chillout of Space stage bude dominovat. Na hlavní Retrospection Stage Vás budou djs nekompromisně bombardovat různými odnožemi housu, electra a electro vocálem. V průběhu celého večera bude dje doplňovat vokalistka Katrin v několika vstupech.

Co víc netradičního přinese výroční edice kromě druhé stage? Je to hlavně možnost zakoupit si VIP vstupenku za 350,- (tedy za cenu kvalitní večeře v dobré restauraci), která Vám nabídne hned od začátku výjimečný kulinářský zážitek. Klub Silencio je kromě krásně prostorově a designově řešeného music klubu i velmi stylová restaurace. A ten, kdo si koupí VIP vstupenku, se může těšit na exotické degustační menu o 9-ti chodech, servírované hosteskami majitelům VIP vstupenek mezi 20. a 23. hodinou. Nečekejte vepřo se šesti HK, spíš než žaludek se vám budou slastí kroutit chuťové kanálky, navíc místo následného šlofíčku bude následovat intenzivní zábava.

Takže pokud chcete kromě pořádného mejdanu, tance, pití, kvalitních djs, speciální projekce, krásných tanečnic a milých hostesek zažít i něco navíc, určitě neváhejte a rezervujte si VIP vstupenku na emailu info – zavináč – restauracesilencio.cz. Na všechny se tedy těšíme 9.4.2010 v klubu Silencio na Kačerově (několik desítek metrů od stanice metra) od 20 hodin.

http://www.restauracesilencio.cz/
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RETROSPECTION!!NIGHT – FIRST YEAR WITH US!

Pátek 9. 4. 2010
Vstup: zdarma/ VIP 350 Kč
Vystupují:
Ketan, Pete Walk, Migell, Dannloop, Tokatko, Ufi Daman, Hermez, Ajk, voc.by Katrin (Ru)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Jaňule
03. 03. 2010 | 16:11:33
+0 | -0
Koncepce VIP se mi velice zamlouvá, dosti neobvyklé a zajímavé spojit taneční párty s exlusivní degustací :-) - pro mě příjemná novinka. Jdu do toho. Zdravím Dana a Péťu :-)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika