Bon Finix vydává nový singl

Bon Finix vydává nový singl

04. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po úspěšném debutovém tracku \'Quantum Leap\', který hráli ve svých setech mimojiné DJs jako Wippenberg, Sied Van Riel, Andy Moor a San, vychází nový singl Bona Finixe s názvem \'Catwalker\'. Obsahuje dvě verze : progressivně orientovaný Original mix a 2AM mix, který track posouvá dále do house/tech soundu. Skladby jsou v prodeji v digitální podobě od pondělka 1. března exkluzívně v hudebním online obchodě Beatport.
Track "Catwalker" si již našel brzkou podporu od známých DJs jako M.I.K.E., Artento Divini, Breakfast, Manuel Le Saux, Will Atkinson, EDU nebo Andy Moor. Jde o 39. release labelu Deep End, na kterém v minulosti již vydávala svou tvorbu a remixy řada uznávaných producentů, jmenovitě například Martin Roth, San, Artento Divini, Daniel Wanrooy nebo Sied Van Riel.

"Velmi dobré funky progressive house tracky, u kterých cítím, že si je oblíbí jak houseoví, tak trancoví DJs a obzvlášťě pak dívky budou milovat velmi chytlavou melodii. Tento track opravdu dodá setu veselou a optimistickou náladu. Zvuk je velmi housový a můžete si být jistí, že ohlas bude pouze pozitivní a podporující. 2AM mix je mi mnohem blíže, ale obě verze byste si určitě měli vyzkoušet." (z 1Mix Radio (1mix.co.uk) - 10/10)

Přímý odkaz na Beatport naleznete zde. Na ostatních hudebních obchodech 'Catwalker' bude k dostání od 15. března.

catwalker

Více informací:
www.fektive.com
www.bonfinix.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika