Vyjádření pořadatelů k Apokalypse

Vyjádření pořadatelů k Apokalypse

01. 11. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Od promotérů Apokalypsy jsme dostali oficiální vyjádření k páteční Schranz Machine. Tímto bychom rovněž chteli avizovat, že na zítřek jsme připravili exkluzivní rozhovor s Dalinem Vajčnerem a dopředu můžeme říct, že se máte skutečne na co těšit, pokud máte rádi historky ze zákulisí.
Nejdříve patří velký potlesk Vám, výbornému publiku, které v počtu převyšující číslo 4000, vytvořilo tak exkluzivní podmínky pro výkony Dj´s, až z toho šel mráz po zádech. Za to vám všem chceme říct velké DÍKY!

Možná jste se dočetli na videoprojekci informaci (děkujeme Cube Vision za vynikající spolupráci), že Marko Nastic, který měl hrát od 00:00 do 01:30, má zpoždění. Ovšem nejednalo se jen o celkem 2 hodinový pozdní přílet Markova letedla z Bělehradu do Vídně, ale také o další hodinový dopravní kolaps na hraničním přechodu Mikulov. Z tohoto důvodu jsme zvolil výměnu za Pet Duo, kteří dorazili ve 23:40 do Boby centra. Marko Nastic zahrál po Robertu Natovi a my doufáme, že Vám tato nepředvídatelná situace nenarušila tento báječný večer. Druhý a zároveň poslední „problém“ nastal s barevnými lasery od firmy RT. Tato crew ze Slovenska měla přijet na Apokalypsu ze svéhoz ahraničního „laserování“. Problémy na dálnici v zahraničí způsobily, že RT crew by přijela ve 23:00 a další 2 hodiny by trvala instalace, při nichž by v hlavním čase Schranz Machine musela být vypojena zadní videoprojekce. Z toho jsme usoudili, že nemá smysl narušovat chod této akce a narychlo jsme sehnali alespoň 1 zelený laser (velké díky patří Marcel Audio).

Za celou noc byly ošetřeni 4 lidi asistenční zdravotní službou a ani v jednom případě nebyla potřeba přítomnost záchranné služby ČR. Celý večer monitorovala státní policie v civilu a podle našich instrukcí se nejvíce věnovala „temným uličkám“ a WC. Velmi si také vážíme všech Djs, kteří na Apokalypse strávili celý večer až do ranních hodin, zvláště Pet Dua, kteří byly natolik unešení, že vyrazili přímo do „kotle“ s fotoaparátem v ruce a ochotně se fotili s každým, kdo měl zájem, a že Vás bylo. Rozhodně Vás můžeme ubezpečit , že tento brazilský manželský pár se do Čr ještě vrátí. Stejně jako Robert Natus, kterého natolik strhla atmosféra, že neodolal ostnatému obojku na krk, který si vypůjčil z davu.

Děkujeme ještě jednou všem vám, kteří jste přišli podpořit opravdové techno, děkujeme Djs, jelikož každý ze sebe vydal opravdu maximum - zde bych rád připomenul nezapomenutelné vystoupení pomalovaného Dje Homea, který si zde také odbyl svoji premiéru. Děkujeme Sound Of Obiza crew, kteří zajistili bezproblémový průběh progressive/trance flooru, děkujeme serveru Techno.cz a Mix.cz!

Apokalypsa Schranz Machine je neodmyslitelně za námi, ovšem máme pro Vás dobrou zprávu! Djs z hlavní Serial Killer stage, nám dali souhlas k uveřejnění záznamu z jejich vystoupení. Postupně Vám budeme zveřejňovat sety Pet Dua, Marka Nastice, Roberta Natuse, Misi Salacove, Jerryho, Tokyho s Bossem a Dje Homea. Další dobrá zpráva je, že dnes je již jasné, že na 24.2.2006 pro Vás právě připravujeme další díl Apokalypsy a o hlavních Djích můžete rozhodnout právě Vy! Na webu www.apokalypsa.com v nejbližších dnech bude probíhat 14-ti denní anketa, kde můžete hlasovat o vystupujících na únorovém Áčku! Vašimi hlasy se budeme řídit.


Za Apokalypsa Team, Dalin Vajčner

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika