Představuje se vám Night Passion

Představuje se vám Night Passion

08. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 13.3. na Vás bude čekat noc plná vášní ve Zlínském Klubu Metro! Po nešťastné změně v programu přichází v pořadí druhá akce, kdy budete mít možnost přijít a poslechnout si dalšího z TOP českých DJs.
Celý tento večer je stejném duchu jako předchozí akce, na který tehdy přijal pozvání Michal Pešina, v režii djského dua Waiter & Slice. Tito dva nejenže patří mezi osobité dje, kteří to umí pořádně rozjet před i za mix pultem, ale zároveň přispívají svou prací k rychle se rozvíjející hudební scéně na Zlínsku. Jistě si většina z Vás všimla nárůstu nových klubů, barů a hlavně akcí s taneční hudbou ve Zlíně a jeho okolí.

Jako rezidenti Night Passion proto chtějí opět přispět svým večerem k tomuto rozvoji a tentokrát jim bude asistovat DJ a producent z Prahy, NESQUIK! Další, kdo Vás tento večer bude doprovázet, je mladý a talentovaný DJ Albi ze Šumperka. Albi má svůj rezidentní večer Resistance, který hostil snad všechny české špičky mezi DJi. Hudebně se radši před příchodem nalaďte do rytmů House, progressive a minimal soundu! Waiter & Slice se chystají zahrát v jejich klasickém rytmu minimal a house, kdežto Nesquik Vám předvede spíše set s electro a progressive melodiemi.

Albi naopak bude zastupovat styly jako house, tech-house a progressive. Jak už jistě tušíte, večer to bude rozmanitý a i zábava se chystá ve velkém stylu! Těšit se bude rozhodně na co a o to se pro Vás rádi postaráme! ;)

Profily Djs a Lineup na NIGHT PASSION budou uveřejněny dva dny před akcí.

www.waiter-slice.com
www.metro-zlin.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NIGHT PASSION

Sobota 13. 3. 2010
Vystupují:
Nesquik, Waiter & Slice, Albi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika