Další díl rádiové show Minimatica již dnes

Další díl rádiové show Minimatica již dnes

09. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po rychle uběhlém týdnu je rádio show Minimatica zpět s její pestrou nabídkou kvalitního tech-housu a deep-housu. Producentské hlavy neustále přinášejí různé nápady v podobě nových skladeb.
O tom, že i na Slovensku vznikají zajímavé skladby, není už dávno pochyb. K takovým producentům přibyla další neodmyslitelná DJ-ská postava z Popradu, kterou znáte pod pseudonymem Facet. Dnes si dáme na rozběh jeho prvotinu pod názvem Radičová. Mezi ty, kteří si istotne a neustále vykládají dlažbu úspěšného producenta, patří i Ital Hugo. Já vám tentokrát odehraji jeho dosud nevydanou tech-housové bombu pod názvem Matprova.

U našich severních sousedů se stále něco děje. Důkazem síly polské produkce je také producent, který si říká Jakub Rene Kosik. Jen před nedávnem vyšel jeho energický track Diakony a hned si našel místo i v aktuální epizodě Minimatica (Traquency rec.). Pro příznivce náročnější rytmů nesoucích se v duchu deep-housu je tu novinka od producentů Signal Deluxe & Grace. Jedná se o skladbu Green Blades Of Grass, která vyšla na labely 38dB-Tonsportgruppe.

A teď si dáme několik tipů na producenty a skladby, které jednoduše vyplatí poslechnout:
- Španělský producent Khris Rios je zřejmě novým přírůstkem na producentském polí, ale kvalita jeho novinky Machacando dokazuje, že je schopen vytvořit opravdu pozoruhodný taneční track (Blum rec.)

Daniel B & Xantiago B si vsadili na jižanskou veselost a radost, čehož výsledkem je pecka pod názvem Rumba En El Arenal (Trebol rec.). Producent Anderson vytvořil technoidnejšiu skladbu Tight Fit, která se objevila pod značkou Digitalique a výrazně zpestřuje průběh dnešní relace.

Závěr relace bude pod taktovkou světového top producenta, kterého všichni znáte pod jménem Sebastien Leger. To nejlepší na závěr relace nese název Plik PLOK a já jsem tento track nemohl vynechat playliste relace. Vyšlo na značce SCI + TEC Digital Audio.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již ve středu 10. března na vlnách minimalové kanálu rádia Digitally Imported. Začátek je 18:00 našeho času.

Přejeme všem příjemný poslech!

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika