Duo No Money má už druhý release

Duo No Money má už druhý release

23. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do vinylshopů a internetových obchodů s hudbou se nyní jako čtrnáctý počin drum´n´bassového vydavatelství Def:Ltd, odnože Sudden Def, dostává Skladba Driving Force ostravského dua No Money. Druhá strana desky patří triu Loxy, Resound & Munk a jejich tracku Deadly Venom. Ostravákům už přitom v lednu vyšel singl i na britském labelu Bad Taste.
Tři měsíce, dva záseky u prestižních britských vydavatelství. To je aktuální bilance českého dua C-phone & Limitedd aka No Money. Zatímco v těchto dnech přichází do obchodů singl Driving Force, pár týdnů je už v distribuci jejich Requiem, na němž spolupracovali s producentem Umanem (z projektu Blokhe4d). Skladba vyšla u Bad Taste Recordings. Tedy labelu patřícímu Bad Company.

„Časově se to sešlo pěkně. Requiem na Bad Taste měl vyjít koncem roku 2009, ale lehce se to opozdilo, tak to vyšlo až v lednu. Driving Force u Sudden Def leželo taky o něco déle, než jsme čekali. Rozhodně máme radost, že už jsou oba tracky venku,“ říká C-phone. Obě aktuální skladby se začaly v setech světových DJs objevovat už před nějakou dobou, za všechny No Money vyjmenovávají Axioma, Silent Extent, Bad Company, Blokhe4d či Optiva z Cause4Concern.

V roce 2010 by měli No Money ještě vydat remixové EP u labelu Close2Death a singly u amerických značek Icarus Audio a Subsonik Sound. „Momentálně pracujeme na remixech tracků Optiva pro jeho label Redlight, ale neradi bychom předbíhali,“ zní z ostravského studia No Money. V nejbližší době můžete na No Money narazit v pátek 26. března na akci SSD v ostravském Fabricu, v sobotu 3. dubna ve Vsetíně, pátek 9. dubna v Plzni nebo v pátek 14. května při masivních oslavách 10. narozenin ostravského klubu Fabric.

Dodal: Ondřej Stratilík
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika