Techno & Minimal kalendář 04/2010

Techno & Minimal kalendář 04/2010

31. 03. 2010  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
S měsícem dubnem tu máme další várku tech-minimalových a houseových akcí, mezi kterými se dají najít i opravdové lahůdky. Na dubnovou One Night přijede hvězdný Tom Middleton, druhý díl party Flow představí u nás již velmi dobře známého Sebastiena Legera. Navíc zde máme i zcela novou klubovku s názvem Coonk. Více v našem party kalendáři.
7.+14.+21.+28.4. - Magnett
Pravidelná techno noc v brněnském Perpetuu plná techna a funky techna se koná hned čtyřikrát v zastoupení residentních Magnett djs.

8.4. + 15.4 - Tráva presents Ventil

Trávův pravidelně nepravidelný loungeový dýchánek v Roxy společně s dalšími histujícími djs se koná v dubnu hned dvakrát.

9.4. - One Night

Tom Middleton vystoupil na 16. narozkách Roxy a nyní se vrací na místo činu - Tom přijede 9. dubna na party ONE NIGHT! Dále vystoupí Dan Cooley a Josef Sedloň.

9.4.- Coonk

Nová tech-minimalová noc v Perpetuu nese název Coonk a vystoupí na ní djs Roman Hyde, rumunský DaLiu, Deivis a další rumunská dvojice - Les Miserables.

16.4. - Human Traffix

Loutkova noc Human Traffix se tentokrát koná v trochu neobvyklém termínu. Kvalitní taneční hudbu si na ní však vychutnáte i tentokrát!

16.4. - Elektra
Brněnská Elektra se v dubnu ponese v čistě francouzském duchu – mezi headlinery patří Olivier Giacamotto a David Asko, který na Elektře už jednou vystoupil. Nebude chybět ani resident Orbith a neodmyslitelná druhá bar stage. Nezapomeňte soutěžit o volné vstupy na tuto akci!

17.4. - Musikfarben

Po dvou letech obnovuje v prostorách Cafe Sklenick svou existenci party Musikfarben.Hlavním hostem nové etapy života Musikfarben bude majitel hamburkského vinylshopu a vydavatelství Smallville, excelentní deephouseový DJ Julius Steinhoff. Tomu bude sekundovat residentní Click Joe.

17.4. - Flow

Na dubnové vydání Flow dorazí českému publiku již dobře známý Sébastien Léger, další monstrjméno na elektronické scéně – skvělý producent a ještě lepší dj. Line up doplní resident Roman Rai. Zároveň připomínáme soutěže o 4 volné vstupy.

17.4. - Hardtechno provincie

Dne 17.04. se můžete těšit v brněnském Faválu na pekelnou HardTechno řežbu. "Noc černější než peklo" je heslo, jenž bude doprovázet celý mejdan, na který přijede král schranzového pekla, který předvedl jeden z nejtvrdších setů na 32. Apokalypse. Není to nikdo jiný než Jason Little (De).

30.4. - Acid Box
Na lahůdkový dubnový Acid Box - noc dje Trávy, přijal pozvání rodilý Kanaďan Sid LeRock aka Pan/Tone, který je známý svým rockno zvukem, v němž se mísí vlivy rocku a techna.

30.4. - Restart

Na pravidelnou noc Petera Wünsche v opavské Mrkvi přijal pozvání minimalový "king" Subsist.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika