Frisbee Live s Bélou En míří do Vyškova

Frisbee Live s Bélou En míří do Vyškova

01. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 2. 4. se odehraje ve vyškovském klubu Alcatraz Dance Hall klubová noc Frisbee Live v čele s Bélou En, rezidentem akce a současně moderátorem pořadu Frisbee na TV Óčko. Béla En si s sebou přiveze i další zajímavé hudební hosty. Během večera se tak představí projekt Trancegate ve společném vystoupení s djkou a producentkou Clarou Bailar, dále dj Dave Legato a Luis.
Aktuální zvuk taneční scény představí Béla En již tento pátek 2. 4. v klubu Alcatraz Dance Hall ve Vyškově. Tento moderátor a hlavní tvář pořadu o elektronické hudbě, Frisbee na TV Óčko zde vystoupí v rámci klubové noci FRISBEE LIVE. Akce má za sebou řadu zastávek po klubech v celé ČR. Ve výčtu bychom našli například klub Maddox v Přelouči, českolipský klub Luxor, Posilovnu v Mnichově Hradišti, Roxy Praha, jilemnickou Továrnu a pravidelně tuto noc hostí pražský klub Chapeau Rouge.

bela n

O pořádný rozjezd akce se postará DJ a producent Luis. Poté bude patřit prostor za mixpultem Claře Bailar a projektu Trancegate (Aleš Povr). Ti se zde poprvé představí jako společný projekt a zahrají řadu novinek ze svého studia. Závěru večera se ujme DJ Dave Legato.

Program akce:
21:00 - 23:00 Luis
23:00 - 00:30 Trancegate vs. Clara Bailar
00:30 - 02:30 Béla En
02:30 - 04:00 Dave Legato

O pořadu Frisbee

Frisbee je jediný pořad o elektronické hudbě v českých televizích, který každý týden přináší horké novinky a zajímavosti z domácí a světové taneční scény. V novém, atraktivním čase, ve středu v 19.00 hod. (repríza v pátek ve 24.00), představuje na TV Óčko zářivé či vycházející hvězdy, uvádí ty nejlepší taneční videoklipy, nabízí reportáže z párty, dj sety a uvádí diváka hlouběji do světa elektronické hudby. Ve Frisbee se už vystřídali například Paul Van Dyk, Eric Prydz, Deadmau5, Dave Clarke, David Morales, Faithless, Moby a mnozí další, včetně domácích talentů.
http://www.youtube.com/frisbeetv


Béla En profil

Béla En je moderátorem, scénáristou a dramaturgem pořadu od roku 2003. Zkušenosti před kamerou získával už několik let předtím v pořadu o počítačových hrách v České televizi. Několik let pracoval v časopisu XMAG, dva roky z toho jako šéfredaktor. Už 16 let je moderátorem pražského kultovního Radia 1 a je rezidentem klubů Roxy a Chapeau Rouge. Jako klubový DJ funguje již 13 let a vystoupil na mnoha významných akcích české taneční scény, včetně festivalů Creamfields, Open Air Field, Summer Of Love nebo Vibrations.
http://myspace.com/belaen; http://idj.cz/belaen/



Trancegate profil

Trancegate alias Aleš Povr skládá hudbu přibližně od 16 let. V roce 1998 založil spolu se Zdeňkem Charvátem (dnes Derek Charvet) hudební projekt High State, ten se přibližně po roce rozpadl a Aleš nastoupil na sólovou dráhu – vznikl Trancegate. Trancegate skládá a hraje tech-house, house a progessive s prvky electra. Souběžně Aleš založil také agenturu Mountaingate, která pořádá akce v severovýchodních Čechách. Aleš vystupoval v řadě českých klubů i na velkých akcích. Zahrál si po boku interpretů jako Marco Zaffarano, Scan X, Ferry Corsten, Nathan Coles, Corvin Dalek, Oliver Klein, Jaydee, Chemical Brothers, Dave Angel, CJ Bolland, Afrika Islam, Westbam a mnoha dalších. Za své největší úspěchy považuje vystoupení na Summer of Love 2001, Hangars 2002, Open Air Field 2002, Mácháč 2009 a Unity 2003. Byl residentem oblíbené série Ibiza night. Jeho skladby vyšly na kompilaci Trance Extasy, na CD k časopisu Bassline či party Unity 2003. V roce 2007 vydal EP One Digital Emotion na českém labelu Isis Recordings, který se specializuje na sdílenou hudbu ve formátech mp3 a wav. Skladba Tma vyšla na slovenské CD kompilaci Adidas Pure a dočkala se i videoklipu. V roce 2009 vyšlo i další EP s názvem Night Essentials.
http://myspace.com/trancegatelive
http://soundcloud.com/trancegate/trancegate-spring-sun-live-set-spring-2010

Clara Bailar profil

Clara Bailar se k taneční hudbě dostala díky agentuře Mersey Agency, u které založila vlastní taneční skupinu Molotov Dancers. Během pár let se tato skupina stala jednou z nejuznávanějších a nejvyhledávanějších tanečních performance v České republice. Díky této zkušenosti se začala zajímat i o dění mimo tancování a od roku 2000 se naplno věnuje DJingu. Prošla si velice pestrým hudebním vývojem – přes techno, hip hop a latinské rytmy až k dnešnímu stylu, který lze popsat jako inteligentní elektronickou taneční hudbu. Originální výběr desek ji umožnil vystupovat nejen v České republice, ale své umění často prezentuje také za hranicemi v řadě prestižních evropských klubů. Stává se rezidentkou celé řady akcí a členkou frankfurtské bookingové agentury Mainrecords. Díky častému účinkování v Německu se stala redaktorkou německo/českého informačního online portálu Partysan.net, který je známý po celém světě a zahrnuje i takové země jako jsou Thajsko, Belgie, Maďarsko, Švýcarsko nebo Austrálie. Od roku 2005 využívá svého hudebního vzdělaní a talentu naplno a věnuje se vlastní hudební produkci. Později vydává tracky na českých net-labelech Wazzotic Records, Isiss Recordings nebo Sologroove a připravuje filmovou hudbu k francouzskému alternativnímu snímku. V současnosti Clara vystupuje se svými djskými i live sety.
www.myspace.com/clarabailar

Luis: http://myspace.com/djluiscz
Dave Legato: http://www.brainstormdjs.cz



Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FRISBEE LIVE

Pátek 2. 4. 2010
Vystupují:
Luis, Trancegate vs. Clara Bailar, Béla En, Dave Legato
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika