Olivier Giacomotto headlinerem další Elektry

Olivier Giacomotto headlinerem další Elektry

06. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Retro sezóna Elektry se se posunuje po hudební “mapě” a po dvou německých edicích už je čas zase na něco francouzského! Premiéru si tak v Brně odbude 16.dubna Olivier Giacomotto, autor osmi tracků, které se umístily v Beatport Top Ten!
Produkovat začal už na konci devadesátých let, ale hlavním průlomem se dá rozhodně označit období 2004 - 2005, kdy Olivier vydal na 20 EPíček a “Walking on the Moog” se stal jeho prvním Top Ten hitem, který otevřel dveře - další úspěchy už přicházely v rychlém sledu. Jmenovitě tracky “Volta”, Gail in the O”, “Wasabi on top”, Sushi in S Major” a další.
Před Olivierem se na hlavní stagei předvede DJ Tráva, který nedávno oslavil své 45. narozeniny na úspěšné party s Kollektiv Turmstrasse, a vypadá to letos na jeho velký návrat na přední příčky djské popularity. Na Flédě nebyl k vidění několik let a o to by to mělo být pro publikum Elektry exklusivnější.



Dále v lineupu následuje už dobře známý sympaťák a bavič David Asko a rezident Orbith. Druhá stage bude tentokrát pojata trochu netradičně, a to vlastně ještě po několik dalších pokračování. Celou stage bude mít pod svou kontrolou dMIT.RY, který se stará v Praze o celý projekt Neo Violence. A hned si pro nás připravil zajímavá jména. Prvním je dobře známý člen party z In Progress a též pořadatel “dj zápasů“ Ping Pong Battle, Cuffia. dMIT.RYho samotného asi není potřeba moc představovat, ten je prostě všude a dostane se Vám klidně až pod kůži.



Jako hlavní host celého aktu znásilnění Vašeho sluchového ústrojí je páreček z Polska. Říkají si HungryHungryModels a v Polsku jsou považováni momentálně za jedny z “nejtypovějších” djs. Dělají super mejdany pod stejnojmenným názvem v klubu 55. Vystupovali po boku takových jmen jako Drop The Lime, The Bloudy Beetroots, DJ Manaia, Congorock a spousta dalších. Takže doporučujeme špunty do uší, jelikož tohle bude heavy a bude trvat tak dlouho jak nám naše/vaše játra dovolí.

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA / FRENCH RETRO EDITION

Pátek 16. 4. 2010
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
olivier giacamotto (fr), david asko (fr), tráva, orbith // neo violence bar stage: hungryhungrymodels (pl), cuffia, dmit.ry
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika