Květnová party Steam v Radosti FX

Květnová party Steam v Radosti FX

07. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hudební směr tanečních parties se za poslední roky hodně změnil ale party Steam si i přesto nadále drží svou tvář. House music s prvky hitovek, vocal-house a tech-house na ní můžete slyšet už 8 let. Březnový díl v klubu Radost FX sklidil tolik pozitivních ohlasů, že došlo k dohodě o pravidelném pořádání v tomto klubu. V pátek 7. 5. tak můžete znovu zažít pohlcující atmosféru této akce.
Steam to není party která by slibovala zázračná zahraniční djská jména, Steam to je party která slibuje že zažijete Steam atmosféru, Steam djs a hlavně Steam hudbu. Jména která se o vaší zábavu postarají tentokrát budou zveřejněna postupně v průběhu dubna.

Představení konceptu parties Steam
Steam to je tradiční česká party se strhující atmosférou a tradicí již od roku 2002. Všichni vystupující djs na něm vždy hrají speciálně připravené sety složené z těch nejlepších house, energy house, tech-house a vocal-house hitů, takzvaný hudební styl Hit & House & Energy. Rezidentním djem akce je dj Pete Walk (www.petewalk.com). K němu pak na akci vystoupí vždy další 2 - 3 djové. Mimo hudební produkce je akce významně zaměřená na přátelské atmosféře a skupina, kterou si okolo sebe za ta léta vytvořila, ji navštěvuje pravidelně a navíc se neustále rozrůstá. Vstup na akci není přitom nijak omezen.

pete walk

První díl se konal již 2. 8. 2002 v tehdejším klubu Výletná na Letné a díky velkému zájmu pak akce objela všechny významné kluby v Praze, v mnohých z nich se konala pravidelně a mnohé svou existencí navíc přežila. Patřily mezi ně Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Duplex, Mecca, Defile, Pekelnej Bar, Backdoors nebo třeba House Boat Bukanýr.
10. 8. 2007 proběhl speciální díl STEAM (5. narozeniny & 25. díl) na kterém akce oslavila úspěšných 5 let a 25. pokračování. Luxusní hudební klub Občanská Plovárna v samém centru Prahy na Malé Straně, se tehdy proměnil v malé festivalové městečko a na dvou stagích (hlavní open air stage s výhledem na centrum Prahy, druhá v samotném klubu) tam vystoupilo 10 djs a dorazilo přes 1000 návštěvníků.

25. 7. 2008 se uskutečnil další letní narozeninový speciál (6. narozeniny) a to na Bílém Kameni na Máchově jezeře. Šlo o první party v tomto areálu, která se konala v obou tamních klubech Bílý Kámen a Blue bar.

V roce 2009 se akce konala v pravidelně v klubu Prdel v Praze. V létě roku 2009 dále proběhly hned dva letní speciály v areálu Bílý Kámen na Máchově jezeře v Doksech. 25. 7. 2009 tam akce oslavila již 7. narozeniny.

Od jara roku 2010 můžete akci nově navštěvovat pravidelně každý měsíc v prestižním pražském klubu Radost FX.  Na léto 2010 se pak akce přestěhuje opět do vyhlášeného areálu Bílý Kámen v Doksech.


Dodal: Antonín Lipold
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STEAM

Pátek 14. 5. 2010
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
pete walk, marty fish, yan dark, snoofy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika