Minifilmfest se představuje

Minifilmfest se představuje

07. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
V sobotu 15.5.2010 se v Martinickém paláci na Hradčanském náměstí uskuteční již 4. ročník festivalu amatérských filmů - MiniFilmFest 2010. Diváci budou mít možnost shlédnout soutěžní snímky a rozhodnout o tom, kdo si odnese sošku Zlatého Pavla a stane se vítězem festivalu. Během odpoledne bude probíhat bohatý doprovodný program. Celou akci bude provázet sehrané moderátorské duo Tomáš Zástěra a Tomáš Novotný z pořadu Nekecej!
Festival se zaměřuje na začínající filmaře. Dává jim prostor představit svá díla veřejnosti a poměřit síly s ostatními tvůrci. Nejlepší filmy se „utkají“ ve Velkém finále, které se bude konat na nádvoří Martinického paláce. Vítěz získá sošku Zlatého Pavla a další zajímavé ceny.

O doprovodný program se postará pražská kapela Simple Muffin a exhibiční YoYo show v podání Vaška Kroutila. Diváci budou mít také možnost si zasoutěžit a vyhrát věcné ceny od partnerů festivalu.

„Jsme rádi, že se na festival každý rok hlásí stále větší počet filmů. Letos jich divákům představíme bezmála třicet a to na dvou promítacích místech. Po slavnostním vyhlášení vypukne Baboon Afterparty na počest vítězů.“ Uvedla Bára Pýchová, členka organizačního týmu ProjektBaboon.

ProjektBaboon je skupina studentů pořádající kulturní a sportovní studentské akce. MiniFilmFest každoročně pořádá ve spolupráci s Martinickým Palácem za podpory svých partnerů. Záštitu nad letošním ročníkem převzala Podnikohospodářská fakulta VŠE v rámci oboru Arts Management.

Aktuální informace o MiniFilmFestu včetně pravidel soutěže jsou k nalezení na webových stránkách www.minifilmfest.cz

Soutěžící mají možnost přihlásit své snímky do 30. dubna 2010 prostřednictvím emailu minifilmfest@centrum.cz


Dodal: Štěpán Krpata, Minifilmfest
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MINIFILMFEST 2010

Sobota 15. 5. 2010
Vystupují:
simple muffin, yoyo a další
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

09. 04. 2010 | 10:56:13
+0 | -0

Odpoved

Ahoj, sme rádi, že se ti projekt líbí...může se přihlásit jakýkoli snímek, který nebyl vytvořen ke komerčním účelům...konkrétní pravidla na www.minifilmfest.cz...studenty filmových škol vítáme.

Budeme se těšit na vaše filmy.


08. 04. 2010 | 21:34:25
+0 | -0

Dotaz

Ahoj, tohle se mi fakt libi!!chci se zeptat, jestli muzu prihlasit svuj film, kdyz sem studentame filmove skoly (2. rocnik)

Diky a tesim se!
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika