Studio 54 zve na oslavu devátých narozenin

Studio 54 zve na oslavu devátých narozenin

07. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Celkem 24 hodin non-stop hudby, 21 djs v čele s domácí legendou djem Loutkou, úspěšnou djskou dvojkou Tommy Rogersem & Peetem, Enricem, Texxem, Ronnym, Adlet, P@cem, Petem Walkem, Subgatem a spoustou dalších, narozeninové cd pro každého návštěvníka namíchané djem Enricem - to a mnohem více čekejte od květnové oslavy devátých narozenin Studia 54, která bude stát rozhodně za to!
Slyšíte dobře!!! Je to téměř deset let, kdy v současnosti nejúspěšnější domácí afterklub Studio 54 odstartoval novou éru českých afterparties, které se dostaly do podvědomí většiny domácích clubberů a dodnes se tak těší nevídané popularitě. Za tuto úctyhodnou dobu se tento prestižní afterklub stal partnerem předních domácích promotérů a produkčních, se kterými spolupracoval v souvislosti s letními festivaly jako jsou Creamfields, Mácháč, Cosmic Trip a halovými akcemi světového formátu, mezi které patří Sensation, Transmission nebo Tiesto in O2 aréna.

pete walk

Zároveň se stal hostitelem hned několika světově uznávaných umělců, kterými byli jeden z nejúspěšnějších světových remixérů Lee Dagger, dále Alan X, Mark Dynamix, Arno Cost a pravidelně pořádá oficiální afterparties po prestižních domácích eventech.

rogers and peet

Deváté  narozeniny Studia 54 budou opět ve velkém stylu a Vy byste u této velkolepé oslavy neměli chybět! Dvacetičtyřhodinová show odstartuje již ve 22 hodin v pátek 14.5.. Speciálním hostem devátých narozenin Studia 54 bude domácí legenda dj Loutka, společně se kterým vystoupí 20 rezidentů tohoto klubu v čele s Enricem, populární dvojicí Tommy Rogersem & Peetem, Ronnym, svůdnou Adlet, Subgatem, Yanem Darkem, Bédou, Marshallem, Pacem, Pietrosem, Texxem, Richiem, Faithem, Veekayem a Smokem, mimo kterých se představí i nová krev rezidentů Studia 54 - Raffael de la Rue, Marty Fish a Thonic.

Mimo exkluzivních narozeninových setů a jedinečné atmosféry se může každý návštěvník těšit na narozeninové cd, které namíchá dj Enrico. To vše a mnohem více očekávejte od velkolepé oslavy devátých narozenin Studia 54.

Více informací naleznete na www.studio54.cz


Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

9. NAROZENINY STUDIA 54

Pátek 14. 5. 2010
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
Loutka, Tommy Rogers & Peet, Enrico, Texx, Ronny, Adlet, P@co, Pet Walk, Subgate
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika