Decadance: Dash Berlin poprvé v ČR

Decadance: Dash Berlin poprvé v ČR

07. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další pokračování populární party Decadance proběhne 11. června 2010 v klubu SaSaZu. Účastníci této jedinečné party se opět mohou těšit na performance, kostýmy, projekce a dekorace v duchu každého ze čtyř navštívených letovisek. Na této edice můžeme jako headlinera poprvé v ČR přivítat v současné době žhavou hvězdu světové taneční hudby, holandského producenta Dash Berlin.
Dash Berlin - jeho skvělá produkce, plná chytlavých melodií a vokálů bude tomuto tématu doslova šitá na míru. Dash Berlin je v současnosti jedním z nejžádanějších DJs a svými sety po celém světě strhává tisíce lidí k tanečnímu šílenství. Dash Berlin během krátké doby vychrlil hned několik globálních tanečních hitů, o jejichž úspěšnosti svědčí samotná čísla sledovanosti na Youtube – jmenujme Waiting s Emmou Hewitt, Till The Sky Falls Down, Man On The Run a další. Věřte, že dvouhodinová plavba s tímto kapitánem bude nezapomenutelným zážitkem!



Další hvězdou a kapitánem plavby bude skotský producent Andy Duguid, který se také může pochlubit pěknou řádkou světově známých hitů. V roce 2008 Tiesto prohlašuje, že Andy Duguid je u něj producent roku a Andy s ním utužuje přátelství tím stylem, že mu u labelu vydá album Believe. Na albu Andy spolupracuje s plno zpěvy a dokazuje, že jeho proggresivní houseový styl může být naprosto ideální pro takové hlasy jako je například Julie Thompson.. Jeho hity hrají všechny hvězdy taneční hudby. Z jeho největších hitů jmenujme Wasted, My Numer, Don´t Belong, Falling.



Andy bude mít na Decadance svého speciálního hosta, jeden z nejúžasnějších hlasů taneční scény, jíž je anglická zpěvačka Julie Thompson. Julie ozdobila svým vokálem mnoho hitů různých projektů a formací. Byla i autorkou některých z nich. Pomyslný poslední krůček ke slávě zapříčinil DJ Tiesto, který jejím andělským vokálem ozdobil svoji „Do You Feel Me“. Následně Julii přizval k live vystupování na jeho veleúspěšném světovém turné Elements of Life, na kterém nahráli světoznámý hit Somewhere Inside. Juliino vystoupení na Decadance po boku Andyho Duguida není jen tak náhodou. Andy je totiž producentem jejího debutového alba Feeling for Corners, které je plné skvělých melodií. Návštěvnící Decadance se tedy určitě mají na co těšit v jejich premiérovém společném vystoupení před českými fanoušky.



Domácí barvy budou hájit také dva čeští Djs, a sice ORBITH a BON FINIX, kteří si vezmou na starosti zahájení a ukončení této párty. Takže si poznamenejte, že parník Decadance odráží od břehu dne 11. června 2010 z doku jménem SaSaZu. Připravte si letní náladu a hlavně kostýmy v modro-bílých barvách, ať přivítáte léto tím nejstylovějším způsobem. Decadance posádka se postará po celou plavbu o Vaše pohodlí a nezapomenutelné zážitky. Případné mořské nemoci pak můžete doléčit následující dva volné dny po vylodění.

www.dashberlin.com
www.andyduguid.com
www.myspace.com/juliethompson.uk

Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE MARINE

Pátek 11. 6. 2010
Vstup: Předprodej: 390 až 450 Kč, na místě 590 Kč
Vystupují:
Dash Berlin (nl), Andy Duguid (sco), Milan Lieskovsky (sk), Bon Finix (cz), Julie Thompson (uk)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika