Sonne Edition: Kdo ještě nezná Peppelina?

Sonne Edition: Kdo ještě nezná Peppelina?

11. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již za pár dní se rozduní prostory kulturního domu Topolná v rytmech moderní elektronické hudby. Headlinerem devátého pokračování párty Sonne Edition bude tentokrát vynikající maďarský producent a dj Peppelino. Pojďme si nyní tohoto mladého pána blíže představit. V sobotu 24.dubna se těšíme naviděnou a naslyšenou.
Peter Forasi aka Peppelino patří mezi velice respektované techno producenty ve světě. Narodil se v roce 1985 v Maďarsku kde momentálně i žije. O elektronickou hudbu se začal zajímat od roku 1998 a svoji první skladbu vydal v roce 2005. Díky jeho tvrdé práci ve studiu vydal v následujících letech mnoho úspěšných skladeb na takových značkách jako jsou Prozak, Patterns, Techment, Egotraxx, Yin Yang, Soulaccess, Penetration Nation a mnoho dalších. Všechny jeho tracky získali obrovskou podporu od největších techno umělců z celého světa (Cristian Varela, Preach, DJ Murphy, Wehbba, Reaky, Stephano Signore atd).



Peter má také za sebou spoustu remixů pro takové umělce jako jsou Spiros Kaloumenos, Reaky, Pratap, Collins and Benham, Marco G, Tiago S, Mladen Tomic, Michal Poliak a mnoho dalších.

Peppelino je také velice kvalitní dj a v jeho setech můžete slyšet spoustu energie, která je hodně podobná jeho produkci. Během jeho kariéry vystupoval na největších akcích v Maďarsku, Ukrajině, Rusku, Finsku, Slovinsku a mnoho dalších. Jak u něho bývá zvykem, všude zanechal výborný dojem.

Kompletní velkou discography(ji) naleznete zde: http://www.discogs.com/artist/Peppelino na odkazu naleznete celkový výčet releasů, tracků či remixů za poslední roky

www.myspace.com/peppelinoh

Dodal: Lukáš Dostálek aka Skein
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SONNE EDITION 9

Sobota 24. 4. 2010
Vystupují:
Main Stage: Peppelino (Hu), Hydrophonic, Czida, Karloss, Mildee, Phil Albedo, Wayne Second stage: Luis, Milan Somora, Kepy & VK Studio, George S aka Modulus, Radan Just aka Decolective
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika