FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Summer Session má kompletní hlavní stage

Summer Session má kompletní hlavní stage
12. 04. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Hlavní hosty DJe Spirose Kaloumenose a Grega Notilla jsme si již představili. Nyní pro vás detailně zrentgenujeme celou Techno.cz Stage, abychom vás už teď navnadili na datum 9. 7. 2010 a připravili na to, kdo další rozjede nekonečný mejdan páteční noci.
To nejlepší ze své vlastní produkce do vás nasype nové jihočeské producentské duo Spiriakos & Steen. Jejich tracky obletují celou Evropu a vzbudily zájem o vydání na labelech takových jmen jako např.: The Advent, A. Paul, Spiros Kaloumenos a další. Jejich muzika se objevila i v top desítce Space Djz.

Dále se můžete těšit na jednoho z našich nejlepších techno Djs, giganta Dje Agenta. Své sety charakterizuje jako stále tvrdší, podpořené čistým a energickým mixem. Právě na technice mixu si velice zakládá.

Rezidentní duo Steen & Keeper v pátek společně nevystoupí, ale Dj The Keeper si střihne samostatný setík. Připravte se na techno pecky a také jeho vlastní produkci. Keeprovy rychlé ruce vám zamotají hlavu a scratching vás pak řádně dorazí.

Samozřejmě nesmí chybět další z rezidentů festivalu. Rychlost, přesnost, FX a dobrý cuting vystihuje DJe, který hraje ze tří kanálů a preferuje ke svému hraní dva gramofony a dva CD playery. Kdo ještě neví, tak řeč je o blonďáku a bláznovi, který si říká Dj Golpe.

Dále se představí DJ, který hrál na všech dílech Summer Session a stál u samotného zrodu akce. Z jeho setů je vždy cítit energie a dynamika. Klade velký důraz na vývoj setu a jeho dějovost. Rezident festivalu, DJ Franke.

Velmi pestré a barevné techno, často i ze tří gramofonů, do vás napumpuje Dj Pavel Krejdl. V jeho setech se objevuje řada prvků, chcete-li zvuků či samplů, z jiných hudebních stylů (nejvíce z hip hopu), které pomocí scratchů vkomponovává do techna a tím vytváří velmi zvláštní efekty a vyvolává nadšení u publika.

Dj Twips, rodák z Tábora, se poprvé seznámil s elektronickou hudbou v dnes už nefungujícím klubu 603, kde si zamiloval tamní klubovou scénu. Dnes se pokouší o vlastní produkci progresivního housu nebo techna, které přikořeňuje electro prvky s minimalovými náznaky.

Jako Dj se prezentuje rychlým mixem energických techno desek na 140-150+ BPM s jediným cílem bavit partypeople. Pražský Dj, producent a liveact Destroyer je v současnosti považován za českou jedničku v produkci hardtechno tracků a zároveň za velice kvalitního DJe hrajícího zpravidla z 3 gramofonů.

DJ a Producent Peca propadl taneční hudbě ve 12 letech. Nejdříve ho poslechem oslovila hudba v houpavém stylu houseu a přibližně v 16 letech začal objevovat kouzla techno stylu a postupně přecházel na hardtechno a schranz. Střihne si společný setík s DJem Keszem, jehož sety se pohybují okolo 160 BPM.

Dodal: Jiří Koubek, Technovinyl
SUMMER SESSION 6

SUMMER SESSION 6

Pátek 9. 7. 2010
Předprodej 200 Kč, na místě 250 Kč
Vystupují:
Main Stage: Greg Notill, Steen, Keeper, Golpe, Franke, Efendy, Pavel Krejdl, Twips, Destroyer, Kesz, Peca, Peter Pea, Mr. Pole a další Second Stage: Sens, MC Shary, Efendy, Jean Luc, Jay Beck, Michel Řanda, Groove Dan, Scarpo, Apollo, Flyplender, Dave Wala
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |