Dj Axiom k Final dj session

Dj Axiom k Final dj session

09. 11. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jako třetího finalistu představujeme Axioma, který měl v soutěži nejtěší pozici a to hraní jako první ze všech soutěžících. Z naší strany to byl úmysl, jelikož Axiom byl náhrádník, který zastoupil slovcenského MProjecta, který na poslední chvíli účast odmítl. Axiom se v interview zmínil i o určité nespokojenosti.
Co tě motivovalo přihlásit se do této soutěže?
Byla to dobrá příležitost, jak lidem prezentovat svoje demo a zároveň možnost přečíst si, jak je hodnoceno jinými Dji. V dnešní době je pro mladé a neznámé Dje velmi těžké se prosadit, a tak se snažím využít každé příležitosti, která se naskytne.

Jaké byly tvé první dojmy, když ses dozvěděl, že postupuješ do finále?
Samozřejmě jsem byl moc rád. Nevím, co víc na to říct.

Připravoval jsi se nějak na finálový večer?
Jasně, koupil jsem si na to nové triko :) Ne jako příprava byla klasická jako na každé jiné hraní. Vybrat oblíbené desky do báglu, sluchátka a jede se. I když toto bylo trošku atypické v tom, že set trval jen 45 minut, takže desek nebylo moc potřeba. Den před hraním mi přišlo šest novinek, tak jsem se jich většinu do svého setu snažil protlačit.

Jak se ti ve finále hrálo?
Hrál jsem jako první, z čehož jsem samozřejmě nebyl moc nadšený, vzhledem k tomu, že v klubu ještě nebylo moc lidí a hrál jsem pro prázdný parket. Chtěl jsem prezentovat zvuk, který je pro mě typický - tedy electro a do toho se snažil zapojit i špetku minimalu, i když mi bylo jasné, že v housovém klubu tím roztancuji málokoho. Ale jak říkám, chtěl jsem zahrát to, co je pro mě typické a nepouštět housové hitovky, které by určitě měly větší úspěch.

Jak bys ohodnotil sám sebe?
Sám se sebou nikdy nejsem spokojený. V technice byly občas zbytečné chyby.

Jak na tebe soutěž působila?
Všechno v pohodě. Je to pro mě další dobrá zkušenost. Co se týče hodnocení dem, řekl bych, že kluci z poslouchej.net hodnotili objektivně, i když je samozřejmě velmi obtížné dát na stejnou startovní pozici hudební styl, který je vám nejbližší se stylem, který třeba vůbec neposloucháte. O to víc jsem byl překvapený a cením si toho, že jsem postoupil do finále.

Je něco, co bys organizátorům vytkl?
Škoda, že ve finále byly sety jen 45 minutové. A příště, pokud nějaké bude, bych možná radši časový line-up rozlosoval. Jinak děkuji všem, atmosféra byla přátelská a jsem moc rád, že jsem se mohl zúčastnit.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika