Letecký kolaps značně ochromil i kulturu

Letecký kolaps značně ochromil i kulturu

16. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
To pocítil nejen ostravský klub Fabric, který musel zrušit dnešní vystoupení Andyho Moora, ale podobné problémy včera a dnes potkalo nespočet klubů v celé Evropě a světě. Klub Fabric tak ohlašuje adekvátní náhradu.
Vyjádření klubu Fabric

Milí přátelé a fanoušci klubu, vzhledem k neuspokojivé situaci v evropském, leteckém prostoru se nepovedlo zajistit včasnou přepravu Andyho Moora a mat zo do české republiky. S velice vstřícným managementem mainstage artists, jsme se snažili vyřešit situaci všemi možnými prostředky, ale po střízlivém vyhodnocení situace jsme došli k závěru, že díky zhoršujícím podmínkám nejsme na danou vzdálenost schopni tyto umělce přepravit. tento problém ostatně potkal řadu evropských klubů a umělců.

Nelenili jsme ale, a i při neustálém sledování aktuální situace jsme připravovali možnou další variantu. Příznivci špičkového progressive a trance ale nemusí smutnit, neboť do fabricu dnes přijedou Stoneface & Terminal a Kyau & Albert !

Po několik mailech s managementem stáje euphonic se povedlo zajistit tyto stars, které jsou zárukou špičkové muziky a show! Po skvělých výkonech, které v únoru předvedli kyau&albert se stoneface &terminal zcela jistě předvedou v podobném světle a navíc se bude jednat o jejich premiéru v klubu fabric! Český line up a organizace noci zůstává beze změn.

Sledujte prosím bedlivě stránky a facebook klubu fabric s dalšími, upřesňujícími informacemi a děkujeme za pochopení této vysoce nestandartní situace!

Dodal: Martin Gredner, Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MOOR MUSIC 001

Sobota 17. 4. 2010
Vstup: 200 / 250 Kč
Vystupují:
Stoneface & Terminal a Kyau & Albert , mat zo, martin gredner, voy-tech, ringo
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika