The Etalon party s Lazy & Doctor

The Etalon party s Lazy & Doctor

19. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Počátkem dubna 2010 byl v Ostravě po kompletní rekonstrukci znovuotevřen legendární klub Bar...Vy. Inteligentní světla, klimatizace s rekuperací vzduchu, luxusní interiér a parties s kvalitními DJs, svědčí o tom, že tento klub rozvíří stojaté vody ostravské klubové scény. Udělat řádný rozruch má za cíl i zcela nová klubovka The Etalon Party.
A aby byla laťka této party, jako etalonu mezi ostatními, nasazena opravdu vysoko, přijali pozvání na její první díl pražští DJs Lazy&Doctor, známí z takových prestižních klubů jakou jsou SaSaZu, Radost Fx, Duplex nebo Mecca. Uvedené headlinery doplní organizátor akce, neúnavný ostravský matador DJ Piri, mající za sebou stovky odehraných vystoupení nejen po celé České republice, ale i v Anglii, Polsku nebo Slovensku. A konečně, svým supportem první THE ETALON PARTY podpoří také DJ Danny Bright, resident clubu Eden. Tímto je výčet DJs uzavřen. Nezbývá než v pátek 23. dubna 2010 dorazit do klubu Bar...Vy a vychutnat si pořádnou porci etalonu. Ještě dodejme, že vstup na tuto akci je zdarma. Co víc si přát?



Line up:
21:00 – Danny Bright
23:00 – Piri
00:00 – Lazy&Doctor
02:30 – Piri
04:00 – Danny Bright

Lazy&Doctor

www.lazyanddoctor.com
Taneční muzice se oba věnují již nějakou řádku let. Pro jejich velké nadšení se přenesli přes léta studií a tvrdé práce až do dnešní doby, kde je osud spojil v jednu silnou energickou dvojici. Setkali se na začátku roku 2009 a začali se věnovat svému společnému vystupování. Taneční scénu oba znali dlouhé roky, proto dali svoje kontakty dohromady. Po boku Bon Finixe vystoupili jako jeho Warm up DJs v klubu Prdel na akci s názvem Selectro. To bylo jejich první společné vystoupení, do té doby vystupovali každý sám. Touto událostí, která jim doslova vzala dech, nabrala jejich djská kariéra nového rozměru. V současné době mají dvě rezidentury v předních pražských klubech. Confused party v klubu Prdel a Confusion v klubu Radost FX, která doposud hostila přední české a slovenské DJs. Lazy&Doctor hrají progressive house s prvky minimalu a trance. Vždy se však snaží přizpůsobit publiku, atmosféře, místu a clubu.

Lazy
Vše začalo v roce 2000, kdy cestuje z jeho vlasti Kypru na univerzitu v Praze. Na konci roku 2000 se poprvé setkává s fascinující elektronickou muzikou. Po jedné návštěvě klubu Roxy byl taneční muzikou přímo pohlcen. Lazy se začíná zajímat více a více o djing. Společně se svým bratrem Bon Finixem investuje do vybavení a začne cvičit doma. První vystoupení se odehrála v letech 2002-2004 na pravidelných vysokoškolských akcích, kde se Lazy věnoval kromě djingu i organizaci. V roce 2004 hraje už publiku na Kypru v klubech Baileyes Bar, Times music bar a Deep Club. Příjemné zážitky i zkušenosti mu pomohly v hledání dalších příležitostí ke hraní. V Praze na přelomu roku 2004-2005 spojuje síly se známým pražským DJ Soulchkem a stává se rezidentem Milkshake party klubu Duplex. Tímto se zakotvuje na české taneční scéně. V roce 2007 vystupuje v rámci Selectro posádky DJs (Bon Finix, Scarcoke, Tectro Animals) a stává se rezidentem v populárním pražském klubu Mecca. V roce 2008 se Lazy soustředí hlavně na svojí pracovní kariéru, ale jeho magnetismus k muzice ho nenechá dlouho čekat. V roce 2009 potkává DJ Doctora a jeho nová epizoda může začít.

Doctor
Djskou kariéru začal v roce 2006 na New Collection party, tenkrát ještě jako DJ Konfetto - Confi. Do té doby se pohyboval na taneční scéně jako pouhý požitkář. Na této akci hrál poprvé po boku DJ Bon Finixe. Poté začal pořádat další New Collection party v klubu 01 na Strahově. Tam hrál po boku DJs Tripmaina, Adama Clouda, Farellyho a dalších. Akce probíhaly až do konce roku 2006. V roce 2007 odjel na půl roku do Nepálu. Jeho druhá cesta směřovala do Indie na Goa, kde hrál v klubu Paradiso goa trance a na dalších asi pěti beach parties. Po návratu do ČR ke konci roku 2007 a v průběhu roku 2008 se pohybuje okolo buddhistických akcí, jako například open air festival v Těnovicích u Plzně, akce v clubu Buena Vista v Plzni s DJs Urbíkem a Fedorem. Vše pak navazuje na konec minulého roku, kdy hraje v clubu Vertigo. Zde se po dlouhé době zase shledává se svým kamarádem DJ Bon Finixem a následně i s jeho bratrem DJ Lazym, s kterým v současnosti tvoří duo Lazy&Doctor.

Piri

www.piri.cz
Piri patří mezi známé osobnosti ostravské klubové scény, na které se pohybuje už od roku 1996. Hrál v podstatě ve všech klubech Ostravy: kupříkladu Fabric, Marley, Klid, Cafe de la Ostrava, Planet, Koruna, Bandit, Sydney, Bar...Vy a dalších. Dále v rámci České republiky vystupoval v různých klubech v Praze, Brně, Olomouci, Vyškově, Boskovicích, Hranicích na Moravě, Opavě atd. Také hrál na Slovensku, několikrát v Polsku a v neposlední řadě v květnu 2008 vystoupil v Anglii ve světově známém klubu Sankeys (Manchester), kde pravidelně hrávají jména jako Pete Tong, Dave Clarke, Tocadisco, Trentemoller a další světové star. Krom klubů se Piri představil i na festivalech Colours of Ostrava (2006), Semtex Suncastle (2007) nebo Summer of Love (2009). V současnosti se Piri jako DJ prezentuje hudbou na pomezí progressive, tech, tribal, electro house music. Jeho sety jsou většinou mixem těchto 4 vyjmenovaných stylů, ale dokáže se stylově přiblížit k jednomu z nich v závislosti na celkovém konceptu dané párty. Souhrnně by se jeho styl dal nazvat jako energy club house. Mimo jiných aktivit je Piri také rezidentem několika ostravských klubovek - Lets Talk About Vinyl, Enjoy The Music, Smoke Essence a nově také The Etalon party.

Danny Bright

www.dannybright.eu
Danny Bright, ostravský progressive, tech house a trance DJ si za svou dosavadní kariéru již zahrál na spoustě klubových párties. Mezi ty nejlepší patřili Electronic music party v klubu La Vela, jednom z největších klubů USA na Floridě v Panama City Beach. Také si zahrál na proslulém celorepublikově uznávaném festivalu Majáles jako headliner House Stage, dále na akcích jako Hi-Fi (Perpetuum, Brno), Evolution (Fabric, Ostrava), aj. Mohli jste ho vidět na flyerech se jmény jako Kayu & Albert, Jerry & Orbith, Martin Gredner, Charlie, Laddy M, Michael C, Nesquik, Wolsha, aj. Danny Bright je momentálně residentem v klubu EDEN ve Studénce a ve vysokoškolském klubu Vrtule v Ostavě.




INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE ETALON PARTY

Pátek 23. 4. 2010
Vstup: zdarma
Vystupují:
lazy&doctor, piri, danny bright
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika