Další díl party Octagon v Perpetuu

Další díl party Octagon v Perpetuu

25. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pamatujete si datum poslední techno klubovky v Brně? Na třetím dílu pure techno party Octagon v Perpetuu se představil techno harcovník Agent. Promotérský team party Octagon tehdy nachystal pro lačné uši všech přítomných tři stage. Další díl ponese znaky party minulé a bude okořeněn mnoha specialitami.
Když se řekne Austrálie, tak si většina z Vás představí klokany. Když k tomu ale přidáme slovo techno, musí být všem jasné, že je řeč o DJovi, který již v České republice s velkým úspěchem vystoupil. Cíle party Octagon nejsou malé. Jako magnetem přitahovaný se v ČR ukáže dvorní spolupracovník DJe Rushe a stálý člen, u nás velmi známé agentury Kne´Deep, DJ na kterého v Brně čekáme již více jak 5 let - DJ BOLD a to ve speciálním techno setu.

Hlavní Pure techno stage pokračuje také dalšími jmény a opět se podíváme za hranice vlasti české. Ze Slovenska nám přijedou pohladit ušní bubínky MISS RODEZ a SLAVO C, kteří vystoupí ve speciálním b2b setu. I další vystoupení by se dalo zařadit mezi unikátní. Do Brna přijede velmi oblíbený jihočech, který ve spojení s brněnským mladíkem ukáže, kolik energie se v nich skrývá a kolik jí dokáží rozdat. Těšte se, Spiriakos vs. Scarpo Vám rozpohybují boky! Do mozaiky techno lineupu nám zbývají poslední dvě místa. Začněme tím prvním. Takže co by to bylo za party, bez jejich residentů? Jeden věčně usměvavý a druhý vážně se tvářící, oba dohromady tvoří dvojku Jack&Joker aneb Lj Doxster vs. Wire. Poslední jméno, které nebylo zmíněno, zatím ani my neznáme. Celou party rozjede svým setem vítěz Octagon DJ Contestu o kterém Vás budeme co nejdříve informovat.

Chcete si chvilku odpočinout a zavlnit se na houseovějších rytmech? I toto Vám nabídneme. Druhá stage je pro to jako dělaná. Na vlnách všech druhů house music Vás budou po celou noc provádět HaWran, Arco, Upgrade a především brněnská ikona nerozlučná postava kvalitních mejdanů DJ Koala.

Ke klubu Perpetuum patří také nerozlučně kavárna Sunakashi, kde bude od 21:00 do 05:00 roztáčet chill out music Mehdi a jeho hosté. Když k tomu všemu přidáme u vstupu welcome drink a v klubu bude probíhat oslava narozenin pořadatele party LJ Doxstera,je nasnadě, že party to bude hodně rozjetá!

V brzké době čekejte také soutěž o volné vstupy, Octagon DJ Contest a detailní představení všech DJs, včetně rozhovoru s DJem Boldem.

Dodal: David Linhart, E-Motion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OCTAGON

Sobota 22. 5. 2010
Vstup: do 22:00 80 Kč / po 22:00 100 Kč
Vystupují:
MAGNETT TECHNO STAGE: bold, miss rodez & slavo c, spiriakos vs. scarpo, jack&joker, octagon dj contest. FULL HOUSE STAGE: koala, hawran, arco, upgrade. CHILL ZONE: mehdi & guests
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika