Party Rehab již tuto sobotu v Mecce

Party Rehab již tuto sobotu v Mecce

26. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rehab mánie je zpět a pokračuje ve své léčebné terapii speciální květnovou Switch edicí! Spoluzakladatel a rezident noci Nesquik věnoval svůj zimní čas hudební produkci, aby Vás mohl léčit nejnovějšími trendy v oblasti house music.
Zanedlouho budete mít možnost nakupovat jeho tracky prostřednictvím DJ obchodu Beatport. Jistě ho v mnohém inspirovalo i jeho vystoupení na Summer Sessions 2009 se samotným Carlem Coxem.

Jako hlavního hosta si pro tuto noc vybral duo DJs, kteří mají rozhodně co nabídnout - DJ Joris Wijsman (NL) & Peter Graham Bye (UK). Mixmeister DJ a remixér Joris Wijsman pochází z Holandska a mnozí z Vás již měli možnost slyšet jeho set na lednové edici, kde si právem zasloužil titul headlinera noci. Joris je ostřílený profesionál, který hraje bezmála již
15 let a jeho DJing je slyšet v mnoha částech světa. Jeho kolega Peter Graham Bye rozhodně nebude pozadu a ukáže Vám UK house, který se hraje v Top 10 na MTV Dance. Oba ke svému DJingu používají novinku v oblasti technologie pro DJs - hardwarový kontrolér firmy Numark a softwarový systém Mixmeister.

Dalšími zajímavými hosty budou DJs Duncan Grey & Cuba6 z brněnského klubu 7. Nebe. Spodní RnB stage rozjedou talentovaní RnB DJs, kteří na Vás budou chrlit urban hitovky po celou noc. Celý večer Vás budou "pronásledovat" naše sexy Rehab-Switch sestřičky a budou Vám nabízet různé formy benefitů, jakými jsou volné vstupy, CD Rehab zdarma atd. Nebudou chybět stylové dekorace a další doplňky, které dělají Rehab jedinečnou hudební rehabilitací v Praze!

Volný vstup s meccamag ústřižky a pro holky do 24:00 a prvních 100 návštěvníků získá zdarma CD kompilaci Rehab!

Dodal: Blanka Jenčíková, MECCA & DUPLEX club
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REHAB PRESENTS SWITCH

Sobota 1. 5. 2010
Vstup: holky do půlnoci zdarma / 190 / 790 (VIP)
Vystupují:
Joris Wijsman (NL, Mixmeister DJ) & Peter Graham Bye (UK), Nesquik, Duncan Grey & Cuba6, 2nd stage RnB DJs and guest Danny Mathew
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika