Legendární party Aircross odhaluje line up

Legendární party Aircross odhaluje line up

26. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mnozí z Vás si zajisté vzpomíná na legendární party Aircross, kterou Vám před několika lety servíroval pražský klub Cross a na níž vystoupila řada předních domácích umělců společně s exkluzivními hosty světového formátu jako je například Grovskopa nebo The 65D Mavericks. Pro všechny příznivce kvalitního techna a minimalu jsme ve spolupráci s tímto klubem obnovili staré dobré časy - Aircross se vrací již 1. května!
Pokud jste již delší dobu neslyšeli svižné, temné a industriální techno, tak by jste si měli napsat do diáře toto datum, protože headlinerem květnového Aircrossu bude moravská elita Roman Hyde se svým exkluzivním setem ze tří gramofonů, takže si můžete být jistí, že taneční parket se bude doslova vařit.

Další kdo si na Vás připraví svoje nádobíčko je Live projekt Elektrabel, který aktivně zásobuje světovou hudební scénu svými originálními releasy. Ani veterán Pavel Krejdl nemůže chybět na Aircrossu. Jeho účast na jakékoliv party znamená narvaný klub a skvělá show, které nám servíruje více než deset let. Po zadu nebude ani Reznyk, jeho propojení techna, temného minimalu, hutného dubstepu a precizního mixingu okořeněný širokou škálou efektů vás nenechá jen tak stát u baru. Dj Nytram, bude techno stage otvírat, takže Vás z prvu povozí na vlnách příjemných a inteligentních melodií a pozvolna bude přecházet do temnějších a surovějších nálad a připravý stage na pořádnou techno jízdu jak se patří.

A nakonec to nejlepší, jak se říka. Dvojce Pluge & Wetrix, kteří holdují temným a chladným rytmům ala Regis, Surgeon apod. se postarají zajisté o velkolepé zakončení květnového dílu Aircrossu a vy se budete moc těšit na další pokračováni, které bude na podzim se speciálním hostem.

Milovníkům pomalejších beatů budou patřit spodní prostory, kde se budou moci zaposlouchat do bublavých zvuků minimalu. Headlinery této stage budou dva Live projekty. Radioactive_tunes Live je projekt dvou pánu z východních čech u kterých není nikdy jisté s čím kluci příjdou a co ten večer zrovna budou hrát. Vždy od nich uslyšíte něco nového a hlavně velmi originálního.

 

Další a velmi speciální host bude dvoučlenný Live projekt Clara Bailar & Trancegate, u kterých se můžete těšit na inteligentní, elektronickou taneční hudbu, kterou navíc Clara doplní zpěvem. Subgate je v dnešní době stále více úspěšnější dj, pro kterého již není žádnou novinkou vystupovat za hranicemi ČR. Úspěchy na jeho kontě jen narůstají a jeho dokonalé mixování a cit pro výběr kvalitní hudby to jen potvrzují.

Svojí návštěvou Vás opět potěší východočeský Ala z minimal projektu Klika. Již po třetí za sebou zavítá na Aircross a je k tomu jediný důvod. Jeho sety vždy sklidily velký úspěch a parket kdyby šel nafouknout, tak stálé nestačí - jednoznačně zaručená kvalita a proto si Alu necháme nakonec, protože jak už jsem se zmiňoval, tak nakonec to nejlepší.

http://www.crossclub.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AIRCROSS

Sobota 1. 5. 2010
Vstup: 80 Kč
Vystupují:
Main stage: Roman Hyde, Pavel Krejdl, Elektrabel Live, Reznyk, Pluge & Wetrix, Nytram Second Stage: Clara Bailar & Trancegate Live, Radioactive_Tunes Live, Ala, Subgate, Rzk, Dj Duch, Dj Lucarne
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika