United Music přichází s novou párty

United Music přichází s novou párty

11. 11. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
United Music přicházejí s dalším seriálovým projektem - Transmission. Jedná se novou parties se budou pravidelně odehrávat v prostoru T-Mobile Arény několikrát do roka. Veškeré dění okolo tohoto projektu budeme sledovat.
Transmission - Přenos do jiné dimenze zábavy. Mise, jejímž posláním jsou hudba, tanec, euforie, zážitky a unikátní atmosféra. Cesta za hranice vaší fantazie. Takto definuje United Music novou koncepsi tanečních parties.

Headlinery budou nejslavnější světoví DJ´s prezentující zejména styly trance a progressive, a dále vybraní domácí rezidenti.
O videoprojekce se budou exkluzivně starat holandští Vision Impossible. TRANSMISSION vždy představí unikátní scény a dekorace, při použití nejmodernější audiovizuální techniky.

První vydání TRANSMISSION zažijete již 18. února 2006. Hlavní hvězdou bude holandský DJ a producent Ferry Corsten (www.ferrycorsten.com), který u nás vystoupí vůbec poprvé. Ferry Corsten přijede do ČR v rámci jeho turné Ferry Corsten – Passport, a vystoupí v exkluzivním čtyřhodinovém setu. Ferry Corsten patří k naprosté světové špičce, a společně s Tiestem a Armin Van Buurenem tvoří trojici nejžádanějších holandských DJ´s naší planety.

Druhou zahraniční hvězdou je belgický DJ a producent M.I.K.E. (www.mike.be), který bohužel nemohl vystoupit v rámci party Tiesto CEE Tour, a proto se poprvé představí na TRANSMISSION 1.

Domácí scénu bude reprezentovat ostravský DJ Martin Gredner.

DJ´s:
Ferry Corsten /NL/
M.I.K.E. /Be/
Martin Gredner /CZ/

VJ´s:
Vision Impossible /NL/



Nejlevnější vstupenky v síti Ticketpro za 450 Kč (včetně poplatků)Kompletní informace na www.transmission.cz a www.unitedmusic.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika