Koncert De Phazz je za dveřmi

Koncert De Phazz je za dveřmi

05. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dlouhých pět let trvalo skupině De Phazz než se vrátila do Česka. V pondělí 10. května se přání mnoha jejich fanoušků stane skutkem. Fenomenální band loungeového hitmakera Pita Baumgartnera vystoupí s repertoárem z nové desky v klubu Retro v Praze na Vinohradech.
Ve čtvrtek De Phazz koncertují v Mnichově, v sobotu v Budapešti a v pondělí po obědě dorazí do Prahy. Soudě dle reakcí jejich fanoušků na Facebooku, prvního klubového vystoupení De Phazz v Česku a teprve druhého vůbec, se už pořádně těší.


"Konečně někoho napadlo tuto skvělou kapelu dovézt do ČR. Před třema rokama jsem si na ně musel zajet do Vídně a opravdu DOPORUČUJU a už se moc těším!" napsal nadšený František Kopecký.

De Phazz do Prahy přijedou s repertoárem z jejich aktuální desky Lala 2.0, která vyšla před měsícem na jejich labelu Phazzadelic. Do setu ale zřejmě zařadí i největší hity jako The Mambo Craze, Death by Chocolate, Buddha Bar, Jive, Someting Special nebo Cut The Jazz.

Vstupenky jsou stále k dostání v předprodejích Ticketpro a Ticketportal. Pokud ovšem chcete ušetřit za manipulační poplatek, zamiřte pro ně do klubu Retro na Francouzské ulici.

Podrobnosti najdete na www.cnfrnc.cz, kde také můžete vyhrát vstupenky.

Dodal: Pavel Eichler, Next Level
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: DE PHAZZ

Pondělí 10. 5. 2010
Vystupují:
De Phazz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika