Faval Music Circus s dj Orkideou

Faval Music Circus s dj Orkideou

05. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ať už cestou z města nebo při své jízdě zpět z ohňostrojů autobusem č. 98 - nezapomeňte vystoupit na zastávce Velodrom, abyste nezmeškali luxusní párty Soul Gate v klubu Favál.
Nejprve zalahodíme vašim uším a to když z chladného Finska přijede rozehřát srdce i těla vypravěč příběhů DJ Orkidea. Tento světově uznávaný trancový dj(zahrál si po boku jmen jako PVD, AVB,Tiesto, Paul Oakenfold, Chemical Brothers, Underworld, Prodigy, Pete Tong, Sven Vath a mnoha dalších),  producent (podepsán na Tiestově Black Hole rec./Andy Moorově Ava rec.) a 3-násobný vítěz o nejlepšího skandinávského dje
se předvede poprvé v České republice a hned nás odmění 2hodinovým setem.

Ze Slovenska a agentury Bassline ho podpoří mladá a talentovaná DJane Eruvie a reprezentant SG teamu Jonathan Van Reed. Skvělý trancový lineup doplní pořadatel večírků Beats & Melody, pražský DJ Revolt a následně již brněnští local heroes - DJ Mase známý převážně ze Sound of Ibiza/E-motion parties, Phil Albedo kterého jste mohli mnohokrát slyšet různě po Brně či na jeho prestižních akcích Active Zone a DJ Deepress se svou skvělou radioshow Soulborn Waves na trancovém rádiu Afterhours.
Nechte se strhnout k tanečnímu šílenství i Vy.

Druhý floor bude ve znamení techna - a to ne jen tak ledajakého. Na návštěvu přijedou DJové Kaisersoze a Spyro. Ani jednoho z nich není potřeba příliš představovat, na jejich vlny energie uz paříte celá desetiletí ať již na halovkách, festivalech nebo v klubech. A Kaiserova mixovaná kompilace Orionhall asi chybí doma jen málokterému brněnskému milovníku techna. Aby toho nebylo málo doplní je klubový matadoři Moonrise, Masser a Thomas Layer kteří už také hrají nějaký ten pátek a jistě se nenechají zahanbit. Jakožto i mladá krev jako Chuckin známý z Hard Techno Provincií a acidový resident SG Filip On Fire.

Pro vaše oči tu máme překrásné GOGO tanečnice, vymazleně nadekorované stage (nebudou chybet ani Skydancers, jak je znáte z obřích festivalů), působivá lasershow a šílené videoprojekce přesně tak, jak je milujete.  K tomu velice příznivé ceny na barech: pivo 27,- vodka+džus 35,- Cuba Libre 55,- a welcome drink pro každého.

To vše a více na dvou floorech a 3 barech zrekonstruovaného klubu Faval.

Vice informací na www.soulgate.eu
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SOUL GATE

Pátek 21. 5. 2010
Vstup: 50 kč / 70 kč / 100 kč
Vystupují:
orkidea, eruvie, jonathan van reed, kaisersoze, spyro, thomas layer, mase, chuckin, filip on fire, moonrise, deepress, revolt, phil albedo, masser
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika