Octagon představuje své warm up parties

Octagon představuje své warm up parties

05. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Party Octagon se dostala na úroveň mezinárodních klubovek a jelikož další díl bude obsazen kvalitním zahraničním „techno“ jménem, kterým je australský dj Bold, dovolili jsme si pro Vás připravit, ve spolupráci s kluby, tři warm up mejdany.
První z nich se odehraje již tuto sobotu 8.5.2010 v centru Boskovic, kde se nachází klub s názvem Prádelka. Start bude ve 21:00 a těšit se můžete na čistě brněnský lineup. V klubu Prádelka zahrají LJ Doxster, Deivis, Upgrade a Joe Chaucer.
Specialitou tohoto warmupu bude vstupné zdarma a kluci slibují mejdan od večera až do rána!

Druhý z warmup akcí se uskuteční v domovské stáji party Octagon a to v klubu Perpetuum, kde se v rámci Hi-Fi večírku představí skutečně silný lineup v čele s residentem večírku Hi-Fi, moderátorem rádia Kiss a nově i Hi-Fi TV, kterým je DJ Jerry. Sekundovat mu budou Scorn, Nois a Corten. Teď už jen přidáme datum: 13.5.2010 a informace k tomuto warmupu jsou kompletní!

Třetí a poslední warmup se uskuteční v Olomouci, kde se nachází klub s názvem Metro chill out klub. Název nám napovídá, že by se mohlo jednat o chill out akci, ale nenechte se mýlit. Jména která na tomto warmupu Vás nenechají posedávat. 15.5.2010 se bude v Metro klubu tancovat. A kdože to přijede? Hawran, Deivis, Jack&Joker a Oli_n.

Více informací naleznete na webech uvedených klubů.
Sledujte weby:
www.pradelka.cz
www.metrochilloutclub.cz
www.perpetuum.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OCTAGON

Sobota 22. 5. 2010
Vstup: do 22:00 80 Kč / po 22:00 100 Kč
Vystupují:
MAGNETT TECHNO STAGE: bold, miss rodez & slavo c, spiriakos vs. scarpo, jack&joker, octagon dj contest. FULL HOUSE STAGE: koala, hawran, arco, upgrade. CHILL ZONE: mehdi & guests
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika