Charitativní party 2 Close 2 Heaven

Charitativní party 2 Close 2 Heaven

17. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skutečné hodnoty si většinou člověk uvědomí, až když o ně přijde. Deset předních českých djů proto spojilo své síly a za pomoci partnerů a hlavně vás se pokusí vybrat co nejvíce peněz, aby pomohli dětem, které se narodily s cystickou fibrózou.
Je to přeci to nejmenší, co můžeme udělat, a není lepší odměna než spokojený úsměv na dětské tváři. Českou taneční špičku budou tento rok na dvou podiích zastupovat tito interpreti: Laydee Jane, Orbith, Loutka, Chris Sadler, E-Lite, Texx, Diome, Face, Cubik a Macio. Všichni vystupující se vzdali jakéhokoliv nároku na honorář a cestovní výlohy, proto celý výtěžek poputuje na konto klubu nemocných cystickou fibrózou. Každý návštěvník navíc obdrží CD se setem namíchaným speciálně k příležitosti tohoto večera, takže s prázdnou rozhodně neodejdete.

laydee

Oficiální afterparty se koná v klubu Central Station, kam máte se vstupenkou z Meccy odvoz a vstup zdarma a navíc pro vás bude připravena snídaně v podobě sendvičů a kávy zdarma. Záštitu nad celou akcí převzal primátor hlavního města Prahy.

Rádi bychom ještě jednou poděkovali všem partnerům, kterými jsou: Klub Mecca, Techno.cz, Expresradio, Radio1, OP Tiger, Profivision company, R Press, Brickbox Digital Media, Galerie Central Station a Storm London, bez nich by tato akce nemohla vzniknout. Vážíme si toho, že i v těžké době finanční krize neváhají a pomáhají nám udělat někomu život o kousek hezčí – teď už je to jen na vás – stačí prostě dorazit a bavit se.

Dodal: Blanka Jenčíková, MECCA & DUPLEX club
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

2 CLOSE 2 HEAVEN

Sobota 22. 5. 2010
Vstup: 190 Kč / VIP 490 Kč
Vystupují:
laydeejane, orbith, loutka, chris sadler, e-lite, texx, diome, face, cubik, macio
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika