Retrospection Night Golden Techno Edition

Retrospection Night Golden Techno Edition

20. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je rok 2000. Obrovský dav lidí s rukama nad hlavou píská na dje stojícího za hradbou reprobeden na pódiu s megalomanskou projekcí. Z „repráků“ se line „The Bells“ od Jeffa Millse a zmíněný dav party people je štěstím bez sebe. Atmosféra je neuvěřitelná! Že Vám to něco připomíná?? To bych tedy řekl! Dj Ketan Vás se svou Retrospection!!night , s podtitulem Golden Techno do této zlaté éry techna na jeden večer znovu přenese.
Pojďme si společně užít techno nářez z let minulých a znovu si zaskákat na hity, které nás tak bavily. Dne 11. 6. 2010 se pražský klub Silencio přemění na místo plné vzpomínek a euforie.

Na tento velmi speciální díl si DJ Ketan ( http://www.djketan.com/ ) pozval hosty, které Vám do hlav natlučou ty největší pecky, které jste mohli na tak oblíbených techno parties v letech 1998-2004 slýchávat. Buďte si jistí, že novější tracky opravdu neuslyšíte. Hosté jsou tentokrát Djs Migell, Kifli vs. Carrasco, B.Unique a Dannloop.

B.Unique:
http://www.idj.cz/bunq/
Poprvé měla možnost vyzkoušet si gramofony v roce 2007 pod vedením DJů B.One.K a Dusty. Zlomovým okamžikem je setkání s DJ XTRem, pod jehož vedením se zaměřuje hlavně na hardtechno. Získává nabídku na booking v XMIX.CZ a OH-LA-LA.DJ. Začátkem roku 2008 již dostává nabídky na hraní v klubech a festivalech po celé ČR a nechybí ani mnoho společných versus setů s DJ XTRem. Dalším posunem je setkání se skvělým producentem Ganez The Terrible, díky němuž se začíná věnovat své vlastní tvorbě a první tracky vydává na Ganezově EP – “All Naked” na britském Naked Lunch rec.

Migell:
http://www.djmigell.com/
Dlouholetý kolega dje Ketana, který Vám na akci naservíruje spolu s ním back2back set plný opravdových lahůdek. Začínal v letech 97 – 98 ve svém rodném městě pořádat multižánrové akce těšící se velké oblibě. Jeho dominantou, ale bylo právě techno. Postupem času si vypiloval techniku a cit pro ten správný mix, což mu umožnilo zahrát si i na proslulé Ibize. V poslední době ho můžete slýchávat jako rezidenta legendárního afterklubu Studio54 a po boku předních českých djs.

Kifli vs. Carrasco:
http://www.djkifli.com/
http://www.idj.cz/carrasco/
DJ K.I.F.L.I. se na taneční scéně pohybuje od roku 2006. Se svou nocí Ambience, zavítal za svou kariéru do více jak 45 klubů po celé republice. Jeho sety se vyjadřují dynamikou a silnou basovou linkou ve stylu progressive house a techna. Na akci Retrospection má pro Vás ale přichystaný back2back set se svým kolegou djem Carrascem. Carrasco je pražský dj hrající tvrdší beaty ve stylu progressive house, techna, tranceu a electra.

Dannloop:
http://www.idj.cz/dannloop/
Producent a dj v jedné osobě stojí za gramofony od roku 1998. Jako člen elektronické kapely Fuzzy Appz vydává v roce 2002 album Hoax. Po úspěšném debutu alba následuje koncertování po klubech v celé České republice. Samostatně jako dj Dannloop začal hrát v roce 2004. Je vyznavačem rychlejšího progressivního minimal techna, ale s oblibou také rád hraje breakbeat a vzhledem k tomu, že často vystupuje s djem Ketanem i tech/funky a tribal house.

To bychom měli kompletní informace o našich vystupujících. Na všechny se tedy budeme těšit 11.6. od 21. hodin v klubu Silencio na pražském Kačerově. Myslím, že vše důležité bylo řečeno, teď už je jen na nás, jak si to užijeme.

Klub:
http://www.facebook.com/pages/Music-Bar-SILENCIO/395506055598?ref=ts
http://www.restauracesilencio.cz/

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
ketan, migell, b.unique, kifli, dannloop, carrasco
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika