Velká soutěž s Meccamix White

Velká soutěž s Meccamix White

23. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento pátek propukne jediný oficiální warm-up Sensation White s názvem Meccamix White. V Mecce vystoupí osm českých i zahraničních djs v čele s francouzskou djkou Miss Duckin. Ve spolupráci s Meccamixem vám přinášíme soutěž o zajímavé ceny v hodnotě 5.000 Kč!
Lada Esthetic „Změň svůj život!“ - nejmodernější kosmetické a estetické centrum se specializací na bezbolestnou liposukci třetí generace, odstranění celulitidy, permanentní depilace, omlazování a napínání pokožky, uvádí Meccamix White. Jedná se o jediný oficiální warm-up na Sensation v celé České republice!

Soutěžte s Meccamix White, jediným oficiálním warm-upem na Sensation, o kosmetický balíček od Lada Esthetic, 2 x VIP a láhev Freixenet na tento pátek za 5.000,- Kč ZDE

Kupte si lístek v předprodeji, přijďte bezbolestně zhubnout a získáte 30% slevu! Klubové zahřívací kolo proběhne v ČR pouze v jeden den a na jednom místě - přesně v předvečer bílého svátku, v pátek 28.5. v klubu Mecca na Meccamixu v bílém. Doporučujeme vstup v bílém, ale nejzajímavější bude především line-up celé akce.



Na tomto exkluzivním Meccamixu vystoupí 6 skvělých českých i zahraničních DJs. Potvrzena je hlavní headlinerka, francouzská producentka, remixérka, zpěvačka a DJka Miss Duckin´. Volba na ní nepadla náhodou. Jednak jsme si ji na Meccamixu již „otestovali“ a všechny přítomné doslova uchvátila svým neotřelým setem a vystupováním. Poté následovalo Meccamix moravské turné s touto éterickou Francouzkou, kde naprosto rozbořila scény v Břeclavi, Ostravě a nakonec také Dance Celebration v Brně! Má za sebou remixy pro velikány elektronické hudby jako jsou Laurent Garnier, Nine Inche Nails či Laibach a se svou „electro-rockovou“ kapelou WÄKS brázdí Evropu. S francouzským šarmem Miss Duckin´ představí to nejlepší ze současné (nejen francouzské) electro-house music.

 Nebudou chybět ani rezidentni Meccamixu - DJs Martin Frank, Looky, Carl Lope, Fcuk, I-Van & DJ Bob. Vašim očím budou lahodit půvabné Ibiza Diva tanečnice v úchvatných bílých kostýmech, originální Meccamix dekorace, nebudou chybět videoprojekce & speciální světelná show.

Dodal: Jan Novotný, Meccamix Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LADA ESTHETIC PRESENTS MECCAMIX WHITE

Pátek 28. 5. 2010
Vstup: předprodej 250 Kč / na místě 290 Kč / VIP 990 Kč
Vystupují:
miss duckin, martin frank, looky, carl lope, fcuk, i-van & bob
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
MECCAMIX WHITE - 28.5. Mecca
1 x kosmetický balíček od Lada Esthetic, 2 x VIP vstup, láhev Freixenet
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika