High Contrast letos poprvé na české půdě

High Contrast letos poprvé na české půdě

24. 05. 2010  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (1)
Minulý týden se v legendární pražské Roxy konala pravidelná drum and bassová noc Bush. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, protože se koná skoro každý měsíc, ale tato byla přeci jen něčím výjimečná. Letos poprvé se zde ukázal rezident High Contrast (alias Lincoln Barret), který v tomto roce přislíbil dvě návštěvy Prahy.
Příjemným překvapením na začátek bylo, že se u vstupu nekonala fronta, takže jsem se dovnitř dostal těsně po dvaadvacáté hodině. V tu dobu stála za mixážním pultem sličná Babe LN a bavila hrstku příznivců, kteří dorazili těsně po otevření klubu. Po půl jedenácté se k ní přidal i Ghonzales a necelou hodinku si spolu dali malý b2b set. Do jedné po půlnoci se kormidla chopil už jen samotný Ghonzales, který měl za úkol připravit půdu pro Lincolna.

Roxy nebyla zcela vyprodaná, ale taneční parket těsně před jednou praskal ve švech. Lincoln už pár minut stál po pravém boku stage a nasával atmosféru. Za pár minut už stál u mixpultu, po pravé ruce dj Ghonzalese, který ještě nedohrál poslední track. Publikum už ale Lincolnovi poprvé aplaudovalo a ten se nenechal dlouze pobízet, sundal bundu a hned se chopil sluchátek a mixpultu. První track, který zvolil, byl staronový Scribble od Underworld, na kterém s britskou dvojicí spolupracoval. Lincoln o svých kvalitách přesvědčil nejednoho příznivce a od první chvíle bylo jasně vidět, kdo je králem večera. Do svého setu zařadil nejednu svojí produkci - High Contrast - If We Ever a Robin S Vs Laidback Luke - Show Me Love v High Contrast Remixu



Nenechal nikoho ani na chvilku odpočinout a parket byl po celou dobu přeplněný k prasknutí, stejně tak ochozy. Jednoduše - jeho vystoupení nemělo chybu!

Hodiny jako by šly dvakrát rychleji, protože čas, který byl High Contrastovi vymezen, utekl jako voda. Publikum chvíli po třetí hodině ranní nenechalo Lincolna jen tak odejít ze stage. Byl „donucen“ ke dvěma přídavkům, a kdyby to šlo, dal by snad i další. Rozloučil se s publikem, všem poděkoval za velkou podporu, které se mu během večera dostalo a nadobro zmizel ze stage.

Lincoln, jakožto rezident party Bush, byl rozhodně dobrým tahem. Jeho melodický drum and bass chytne nejednoho posluchače a je jasnou zárukou kvality. Těm, kteří tentokrát neměli cestu kolem, doporučuji podzimní návštěvu. Bude to stát za to!

Jinak skvělá zpráva pro ty co se chystají na příští vydání Bush s Klutem, a to že do 23 je vstup zdarma.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH WITH HIGH CONTRAST

Sobota 15. 5. 2010
Vstup: 350 Kč
Vystupují:
High Contrast, Ghonzales, Babe LN, Danoo
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
bRuMlA
25. 05. 2010 | 10:03:42
+0 | -0
Čtivé, chválím.....akce super
SOUTĚŽTE
Bush - 15.5. Roxy
3 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika