Report z Tiesta (CEE Tour - T-Mobile Aréna)

Report z Tiesta (CEE Tour - T-Mobile Aréna)

22. 11. 2005  |  Autor: kachabusha  |  Komentáře (6)
V pátek 18. listopadu jsme měli možnost zažít ne tak jednodušše opakovatelný zážitek. Ano, mám na mysli party v T – Mobile Aréně a Dj Tiesta a samozřejmě i ostatní Dj´s, kteří se na této atmosféře podíleli. Mám pocit, že se v jednu chvíli na tomto místě sešli všichni clubbeři, kteří o taneční scéně něco vědí a kdo tam nebyl, jako by v clubberském nebi nebyl.
V pátek 18. listopadu 2005 jsme měli možnost zažít ne tak jednodušše opakovatelný zážitek. Ano, mám na mysli party v T – Mobile Aréně a Dj Tiesta a samozřejmě i ostatní Dj´s, kteří se na této atmosféře podíleli. Mám pocit, že se v jednu chvíli na tomto místě sešli všichni clubbeři, kteří o taneční scéně něco vědí a kdo tam nebyl, jako by v clubberském nebi nebyl.

Přes počáteční potíže s nalezením místa k parkování úžasný večer začal neobvyklým zážitkem – z prostor Výstaviště jsme k T – Mobile Aréně byli dovezeni „přímo“ osobně policejním doprovodem, přičemž tato jízda byla neobyčejná i tím, že nás ve felicii sedělo 6, což mně naštěstí osobně tedy vůbec nevadilo vzhledem ke skutečnosti, že jsem seděla svému příteli na klíně, takže jsme k sobě měli alespoň blíž.

Trochu jsem se obávala jak při očekávané velké návštěvnosti bude zajištěna organizace. U vstupů byla příjemná ochranka a vstup bez jakýchkoli časových prodlev a problémů, ale jak je již bohužel nemilým pravidlem v T – Mobile Aréně, tak problémy nastali hned v zápětí, když jsme si chtěli do šatny odložit své svršky… všechny šatny v přízemí měli napsaná oznámení, že jsou plné a že již další věci nepřijímají. Naštěstí jsme objevili ještě jednu šatnu v 1. patře, kde asi 4 lidi za námi byli poslední, kdo mohli využít jejích služeb, jak to vyřešili další příchozí netuším a ani mne nenapadá, jak si to organizátoři představovali Následovala zkouška bdělosti na super přístupových „svazích“ bez kterých byste se ale dál než do přízemí nedostali, byli dost hustý, klouzalo to na nich jako po másle a občas někdo absolvoval snad ne příliš vážné pády, i když jedna slečna si chudinka ráno velmi slušně namlela To muselo fakt dost bolet…

Další zajímavostí bylo dosti hojné využívání pánských toalet zástupkyněmi něžného pohlaví, což rozhodně přispělo k velmi přátelské atmosféře i na této jinak ne zas tak moc vábné „půdě“, ale návštěva byla otázkou chvíle, takže mi spíše bylo trochu líto těch co stály v 10-i metrových frontách na dámské toalety, které ještě údajně byly zpoplatněny…z toho vyplývá, že jednoznačně i příště mířím jedině na pánskou toaletu.

Ale abych se dostala k tomu „nejdůležitějšímu“ a to samotné party - celá T – Mobile Aréna praskala ve švech a žila naprosto úžasnou atmosférou. Netroufám, si odhadovat počet návštěvníků, ale vzhledem k tomu, že nikde neexistovalo příliš mnoho prostoru ani na tancování, tak rozhodně návštěvnost byla maximální. Všichni do jednoho byli pohlceni jedinečností té atmosféry, nejen hlavní „hrdina“ DJ Tiesto, ale i ostatní DJ´s hráli naprosto dokonale, a to přiznávám, přestože trance není úplně tak mojí parketou…hudba celou dobu měla životabudící náboj, všechny nás spojovala v jedno tělo a jednu mysl a ve chvíli, kdy začal hrát DJ Tiesto, tak fakt nekecám, ale ta videoprojekce a osvětlení, to jsem ještě nezažila, ve chvíli kdy se před Vámi ve střetu laserových paprsků začali objevovat 3D objekty, např. tanečníci, slunce, ještěr anebo jméno samotného „velkého“ pana DJ, fakt super skvělý úžasný a fantastický, prostě pro to ani nelze najít slova, to se musí zažít a věřím, že všichni, kdo byli v tu chvíli se mnou na jedné lodi, jsou stejného názoru a svědčilo o tom i hromadné skandování a křičení jména DJe, které na parties není příliš obvyklé… Velká pochvala všem!!!

Úžasným završením nádherného večera a noci bylo ranní překvapení, které na nás čekalo venku – první sníh. S něhová čepice na autě i první koulování…taková malá třešinka na závěr;)

Musím uznat, že tato akce se rozhodně velmi vyvedla a bude patrně patřit k těm nej… nej… nej… v letošním roce, takže jen taková malá úvaha na závěr…možná by si pořadatelé měli už teď začít hledat nové větší prostory na příště, protože až se tohle rozkřikne, tak T – Mobile Aréna již stačit nebude.

6 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
monna
27. 01. 2008 | 10:38:00
+0 | -0

Dj Tiesto

noo on je fakt uzasny,bola som tam a bolo fajn a ostane vzdy v mojom srdci!
iggyD
11. 11. 2006 | 10:30:05
+0 | -0
Bol som tam,bolo to suuuuuupper!!!Milujem Tiesta!!!
haj
24. 11. 2005 | 09:45:52
+0 | -0
a to se vyplati :-))
hoj
24. 11. 2005 | 00:36:52
+0 | -0
a vo tom to je :-) mam po Tiestovi propaleny tircki asi na 5ti mistech :-))
lada
22. 11. 2005 | 23:55:52
+0 | -0
me jen vadi, ze to UM vzdycky hrozne preproda a ze ja si za svych nemalo penez akci tolik neuziju,protoze je tam hrozne lidi a neda se tam doslova hybat..nojo, byznys je byznys...

22. 11. 2005 | 14:25:54
+0 | -0
:) kasenka super clanok...ked som si ho cital ako keby som ta pocul ho rozpravat...pocul som tvoj hlas..posielam vela stasticka a nex ludom prinasas stale tolko pozitivnej energie! ps: zaver: ked sme sa vratili domov cakali na nas dve lenive deticky...samik a cipinka :))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika