Vysílání Minimatica dnes v 18:00

Vysílání Minimatica dnes v 18:00

01. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dnešní deštivé počasí mnoha lidem nabízí jedinou možnost a to jen zůstat v teple domova. Domácí pobyt v netypickém červnovém počasí vám dokáže zpříjemnit i relace Minimatica svým pestrým hudebním výběrem.
V rámci něj si představíme slovenskou produkci bratrské dvojky Damolh33, od kterých si zahrajeme příjemný track Evening na netlabeli Melodic. Pøeletíme zvukovým tunelem za pomoci vokálové záležitosti od Ferrecka Dawn pod názvem Come To Me na Strom rec.

Zahrajeme si také i tanečním nábojem nabitou tech-houseového novinku Interludio od Adriana Filippucci, která mu právě vyšla na značce Monique Speciale. Kvalitní mírně proggy znějící sound nabídne i německý hudebně širokospektré zaměřený producent Tigerskin s jeho trackům Hole In The Sky na vydavatelství Manual Music. Závěr relace bude ve znění italského producenta, kterého mnozí z vás znají a jeho jméno je Joy Kitikonti. Originální verzi jeho nové skladby Vibra, která právě vyšla na vydavatelství Danila Vigorita Inside Orion Minimal Muzik, si budete moci poslechnout v závěrečných minutách tohoto kulatého vydání Minimaticy.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 19:00 našeho času.

Set z minulého týdne stahujte ZDE

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika