Bonobo: Nevěřil jsem, když volali z Ninja Tune

Bonobo: Nevěřil jsem, když volali z Ninja Tune

03. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Simon Green aka Bonobo s sebou v pondělí do Prahy přiveze dalších šest muzikantů, mezi nimi i zpěvačku Andreyu Triana, s kterou nahrál skladbu Eyesdown. Na klávesy potom bude hrát Ciaran O\'Rourke, na bicí Jack Baker, kytaru zmáčkne Ewan Wallace, počítač a činely rozezvučí Andrew Wilkins a dechové nástroje rozfuní Mike Lesirge. Simon bude hrát tradičně na basovou kytaru.
Podle hudebního publicisty Karla Veselého Simon produkuje fúzi elektronické hudby a jazzu. „Nejhorší, co se mé hudbě může stát, je to, že ji někdo začne škatulkovat,“ brání se hudebník původem z Brightonu v rozhovoru pro aktuální Reflex. Prozradil v něm mimo jiné, že vyrostl na DJi Shadow nebo Herbalizerovi. "Skoro jsem nevěřil vlastním uším, když mi zavolali z Ninja Tune a nabídli mi spolupráci," vzpomíná na pozvánku do labelu, jehož hvězdy ho ovlivnily a obdivuje je.

bonobo

A jakou ze Simonova pohledu nejtrapnější nálepku novináři dali jeho muzice? "Chill-wave! Ne, počkat: chill-gaze! Vtipný? To je, nejspíš to má připomínat něco mezi chill-outem a shoegaze. Nemusím snad ani dodávat, co si o tom myslím (smích)," prozradil Reflexu.

Další rozhovor s Bonobo najdete v týdeníku Metropolis. Je dostupný i on-line.

Koncert Bonobo v Lucerna Music Baru se uskuteční v pondělí 7. června. Dveře klubu budou otevřené už od 20 hodin. Vstupenky jsou stále v prodeji v sítích Ticketpro, Ticketportal či v pokladně Lucerna Music Baru, kde ušetříte za manipulační poplatek.

www.cnfrnc.cz


Dodal: Pavel Eichler, Next Level
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: BONOBO

Pondělí 7. 6. 2010
Vstup: 400/500/600 Kč
Vystupují:
Bonobo
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika