Label High Contrast slaví stou nahrávku

Label High Contrast slaví stou nahrávku

04. 06. 2010  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
Holandské vydavatelství High Contrast má pořádný důvod k oslavě. V těchto dnech totiž vydává už svou 100. nahrávku. Je asi jen málo lidí, kteří by tento prestižní label neznali. Pokud se řadíte právě mezi ně, tak více informací získáte v následujícím článku.
Label High Contrast vznikl v roce 2005. Od té doby si buduje pověst prestižního a jedinečného vydavatelství, které vydává neotřelé a novými nápady překypující nahrávky. Dává svým umělcům svobodu a nechává tak vyniknout jejich cit pro tvorbu nezapomenutelných skladeb, z čehož už vzešla velká škála hitů.

Pod křídly tohoto labelu se díky tomu usadili opravdoví velikáni trance hudby. Jmenovitě to jsou slavní a světově proslulí Rank 1, Nic Chagall slavnější polovina dua Cosmic Gate, německý dj a producent Wipenberg, hudební šílenec Marcel Woods a v neposlední řadě producent a dj Jochen Miller. Tihle všichni našli své útočiště pod křídly labelu High Contrast, díky kterému mezi nás vypouštějí své hudební drahokamy.



Co by to pak bylo za oslavu bez pořádného dárku. Proto Nic Chagall, Rank 1 a Wippenberg vůbec poprvé, spojili dohromady své síly. To vše za účelem vydání speciální skladby, která by byla důstojným dárkem všem věrným fanouškům toho vydavatelství. Společný dárek těchto tří vznikal následovně: Rank 1dodali svou typickou euforickou melodií, Nic Chagall se zase vytáhl svým jedinečným progressive trancem a Wiiprnberg to vše zakončil progresivně laděnými beaty. Dohromady to dává skladbu jednoduše pojmenovanou '100', která vyjde 14. června, její speciální zlatá vinylová edice bude vydána 21. června.

www.highcontrastrecords.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika