Červnový tip na alba a kompilace

Červnový tip na alba a kompilace

07. 06. 2010  |  Autor: Lukáš Pokorný  |  Komentáře (0)
Červnu jednoznačně vévodí Chemici s novou deskou Further. Zakladatel labelu Hyperdub dává dohro kompilaci DJ-Kicks pro jiný legendární label K7! A Morcheeba je po letech opět v původní sestavě.

Further Chemical BrothersThe Chemical Brothers: Further
7.6.2010

Chemici vydávají v pořadí již sedmé album. Tentokrát bez doprovodných vokálů, zato se speciálně natočeným videem pro každý track. Do Prahy dorazí s velkou slávou 18. srpna a podle toho, co jsem z nového alba slyšel, je fakt se na co těšit.

the drumsThe Drums: The Drums
7.6.2010

Amíci, co před sebou valí velkou post-punkovou hroudu očekávání. Znějí jako The Smiths a všichni čekají, co za debut z nich vypadne.


MorcheebaMorcheeba: Blood Like Lemonade
7.6.2010

Skye je zpátky a Morcheeba chystá nové album. “Zní jako Morcheeba,” říká Skye a prý mělo přijít hned po Big Calm, dodává Godfrey.


Brendan PerryBrendan Perry: Ark
7.6.2010

Druhé sólové album bývalého frontmana Dead Can Dance Brendana Perryho, který se ukázal nedávno taky v Praze. Pořád mu na srdci leží stejné téma (blaho světa), jen oproti sólovému debutu z roku 1999 začal používat syntezátory místo akustických kytar. Jeho hypnotizující hlas ovšem zůstává.

pigeonsHere We Go Magic: Pigeons
8.6.2010

Luke Temple coby frontman HWGM přichází s debutem Pigeons. Předchozí eponymní epíčkový pokus vyvolal pochvalné reakce a zdá se, že jeho stylový a žánrový mišmaš už pevně zapustil kořeny.

We Are scientists barbaraWe Are Scientists: Barbara
14.6.2010

Čtvrté album kalifornského indie-rockového dua se bude muset popasovat se svými dvěma předchůdci: úspěšným debutem „With Love And Squalor“ a víceméně neúspěšným „Brain Thrust Mastery“. Nikdy nebylo těžší dokázat, že existuje zábavná hranice mezi indie a pop-punkem.

Kode 9Kode9: DJ-Kicks
21.6.2010

Freneticky aktivní Steve Goodman aka Kode9, zakladatel labelu Hyperdub, autor knihy Sonic Warfare a vůbec hodně zajímavý chlapík, bude v červnu pro německý label K7! vybírat tracky pro legendární sérku DJ-Kicks. A nějaký leitmotiv? Prý rozluštit Kód zašmodrchané taneční scény v UK.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika