Vysílání Minimatica klade důraz na kvalitu

Vysílání Minimatica klade důraz na kvalitu

08. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Léto, léto, léto. Pěkné roční období, kterému počasí bohužel v posledních týdnech velmi nepřeje. Přesto po hudební stránce je tomu naštěstí trochu jinak.
Díky kvalitním neustále vycházejícím skladbám, které si ale vyžadují námahu jejich objevit. Určitě z nich k nám přicházejí snadno, ale mnohé hlavně méně zpropagované těžší. Proto  je zde pravidelnou rádio show Minimatica, která nehledí na zásady a vlivy ze strany toho, který label je více nebo méně známý. Důraz klade jen a jen na kvalitu!

V dnešní epizodě roztočíme kotouče, na nichž se objeví desítka pěkných tvůrčích záležistostí. Své místo si mezi nimi našli tací umělci jakým je Santiago Deep a jeho pozitivní náladou nabitý "latino-sounded" track Sandunga na DNW rec., Mladý francouzský producent Okain a jeho vysoce kvalitně znějící novinka Sleepwalking na TSUBO rec., Zkušený berlínský producent a majitel labelu Sender rec. Benno Blom s jeho "floorburnerom" Calamaris Street a americký umělec John Tejada, od kterého si po určité době můžete poslechnout melodický taneční skvost v podobě skladby Flight At Night. Typický Tejada zvuk, na který jsou mnozí zvyklí, objevíte jen na značce Palette.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již dnes na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 19:00 našeho času.

Set z minulého týdne stahujte ZDE

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika