SoulGate s Mikem Koglinem & Sunny Laxem

SoulGate s Mikem Koglinem & Sunny Laxem

09. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Blíží se léto a další díl SoulGate je tu. Tentokrát sme pro vás připravili tranceovou smršť v podání dvou renomovaných djů a producentů ze zahraničí.
Prvním z nich je Mike Koglin (UK) - tento na grammy nominovaný dj který soustavně setrvava na vrcholu trancového stromu (DJ Mag #88) již od roku 1998, kdy se poprvé objevil na scéně se svým remakem Silence, přijede zahrát i do naší zahrady, aby vás roztančil a ukázal proč hrává například na Ministry of Sound. Za svou kariéru nevynechal hraní snad v žádném větším světovém klubu a může se pyšnit referencemi od největších jmen scény.



Sekundovat mu bude mladičký Sunny Lax z madarska, který si za 5let svou produkcí zajistil pevné místo na trancovém slunci i u prestižního labelu Anjunabeats.

Hlavní stage bude dále ve znamení b2b setů - zahaji Phil Albedo Vs Deepress, kteří zařídí naležitý warmup svým progressive setem, své předvedou i E-motion brothers Stepan Bruck Vs Vyrys v rytmu upliftingu a o tvrdý dojezd v rytmu tech-trancu se postarají DJ Mase Vs Jonathan Van Reed.

Na druhé stage budou otěže plně v rukou Bassline House Mafie ze Slovenska a za vecer se prostřídají djs - Stame, Grafik, Smoly, Semtex a Bighed. Bassline parties mají za sebou řadu velkých jmen jako Richard Durand, Marcel Woods, Inpetto, Orjan Nilsen, Mr Sam, Snake Sedrick a další. Takže se můžete těsit jen na tu nejlepší kvalitu.

Sunakashi Chillout stage bude jako vždy nezpoplatněna a při dobrém počasí se zahrádkou, přičemž o zábavu se zde budou starat resident Leonov 'Love' Bronski, Filip On Fire a jejich hosté.

A to by nebyla SoulGate, kdyby nenabizela něco navíc, proto očekávejte posílený zvuk, UV dekorace, gogo, laser/lightshow a videoprojekce. To vše v příjemném klubu Perpetuum v centru města.

Tak nechte Ego doma a přijdte se snámi bavit...

Dodal: SoulGate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SOULGATE

Pátek 18. 6. 2010
Vstup: 99 Kč
Vystupují:
Main Stage: mike koglin /uk/, sunny lax /hu/, jonathan van reed /sk/, mase, phil albedo vs deepress, stepan bruck vs vyrys, moonrise bassline Second stage: stame /sk/, grafik /sk/, smoly /sk/, semtex /sk/, bighed /sk/ Chillout stage: filip on fire, leonov bronski & guests
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOULGATE
5 x 1 vstup
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika