Dj Vadim & Yarah Bravo v Praze na End of the weak

Dj Vadim & Yarah Bravo v Praze na End of the weak

15. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Finále českého pětiboje v rapu o postup na MS v Berlíně a show na EOTW Stage na Splash festivalu bude mít hvězdnou účast! V rámci večera vystoupí 10.7.2010 v klubu Kostel ruský kouzelník dj Vadim za doprovodu krásného vokálu Yarah Bravo.
Téměř kompletní One Self project doplní slušná várka dalších djs: dj Bulet z Berlína, dj Trusty, Alesh One a jejich hosté, kterých rozhodně nebude málo. Aktuálně potvrdili Fae Simon, C. Monts, Radimo, Inside Crew, DJ Flux & DJ Negative a přibývají další.



END OF THE WEAK je nejstarší open-mic soutěž na světě a její premiéra proběhla v létě roku 2000 v New Yorku, kde se i dnes scházejí každou neděli MC´s - pánové a dámy pracující s verbálními prostředky a lyrikou, aby pilovali své dovednosti u mikrofonu. Již o 3 roky později expanduje EOTW do Evropy, kde se konají první soutěže ve Španělsku, Francii, Anglii a Německu. Od roku 2007 se EOTW rozšiřuje rovněž do Brazílie, Argentiny, Irska a čerstvě i do Ugandy.

Vize zakladatelů EOTW DJe Joy Ty, Vice Verse, Propaine a Big Zoo byla založit Open-Mic soutěž která podporuje kreativitu, rozvoj a originalitu u mikrofonu. Nováčci se zde můžou setkat s veterány scény a "brousit" svůj rétorický um u mikrofonu. Od té doby se EOTW pravidelně účastní i takové jména jako KRS-ONE, TALIB KWELI, PHARAOH MONK, DJ PREMIER, R. A. the RUGGED MAN, HELTAH SKELTAH a mnoho dalších velikánů rapového světa.



EOTW se zrodila jako "Anti-Battle" - soutěž, která v lyrickém pětiboji testuje všechny fasety (stránky) opravdových MC's (Mistrů ceremonie). Každý MC soutěží v 5 disciplínách. V kolech jako je "Written" a "Acapella" se prezentují rappeři před přítomným publikem vlastní tvorbou instrumentálů a textu. V dalších kolech jako "Grap the Bag" a "MC vs. DJ" si prověřují především své freestylové skills. Každé soutěžní kolo vyvrcholí finálním "Cypher-kolečkem", kde se sejdou všichni soutěžící na podiu a freestylují. Porota hodnotí každého kandidáta jednotlivě ve všech 5 ti disciplínách bodovým systémem 1-10 bodů. Každý MC má tedy příležitost nasbírat nové zkušenosti a skillz, setkat se s novými lidmi a přesto, že vítěz může být jen jeden, můžeme se těšit na nové talenty a soutěž, která do českých rapových vod přinese něco nového a zapíše Čechy na mapu rodiny End Of The Weak.

Disciplíny:
1. Domácí úkol – předvést svůj text na muziku, kterou si sami vyberete nebo složíte. Příprava možná i doma (1 minuta)
2. Bez hudby – tady se ukáže, zda to utáhnete sami a jak jste na tom s rytmem. Nemusí to být freestyle (1 minuta)
3. Freestyle – budete mít na výběr z několika předmětů, o jednom z nich budeš rapovat (1 minuta)
4. MC vs DJ – udržíš krok s djem, který ti třikrát změní beat?
5. Cypher – klasické freestylové kolečko, ve kterém každý přijde na řadu třikrát. Texty by na sebe mely navazovat a dávat smysl.

Finalisté prvního ročníku EOTW:

MC RIKO * MC SLAPETO * MC DERON * MC METODEJ * MC MANIAK

Dějištěm českého finále EOTW se stane nový klub Kostel, který se nachází v unikátních prostorách kostela sv. Michaela na Starém Městě (www.svmichael.cz). Po kompletní rekonstrukci se stává novým multikulturním centrem přímo v srdci Prahy.

Dodal: Petr Tajčman
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

END OF THE WEAK

Sobota 10. 7. 2010
Vstup: 199 Kč
Vystupují:
Vadim & Yarah Bravo, Bulet (DE) Trusty(UK), Alesh One, Phlegmatic
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika