Minimatica: výběr aktuálního klubového zvuku

Minimatica: výběr aktuálního klubového zvuku

15. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tuto středu přichází na řadu Minimatica a její hudební nabídka, která přináší nejnovější výběr aktuálního klubového zvuku.
V nejnovější částí relace jsem pro vám vyselektovat následující skladby, které doufám potěší mnoho příznivců daného elektronického odvětví.

Objevíte dnes novinku od producenta, který si říká Solomun, který hned z úvodu nakopne zvukové vlny v podobě skladby Sisi na německé značce Leena Music. Slovenský Seta Label ukazuje každým novým releasů, že ví vybírat a vydávat kvalitní houseového skladby. Důkazem toho je i příjemná novinka Siente od dvojice producentů Sean Jay Dee & Raný Vollman.

Stejně zajímavý release se objevil na labelu Off Axis ao ten se postaral producent Act. Sense, který dokázal ve skladbě Orquestra Invisivel originální zakomponovat orchestrální zvuky.
Relax a pohodu vám dopřeje letne znějící track z dílny Matthiase Vogt, který nese název Accelerator (Urbantorque rec.). V závěru relace rozproudil krev v žilách taneční výpaľovák Absinth Generation od interpreta jménem Serkan Kalgor na Bliss Point rec.

Čeká vás top 10-ka tracků 25.týdne roku 2010 a zde se jednoznačně vyplatí vyslechnout!

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 19:00 našeho času.

Set z minulého týdne ke stažení ZDE

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika