FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Známe program Loveparade 2010

Známe program Loveparade 2010
17. 06. 2010   |   Autor: DjDkDave   |   Komentáře (50)
Již za měsíc a něco vypukne v německém Duisburgu jedna z nejvěhlasnějších párty světa, Loveparade. Pořadatelé této megaakce konečně poodhalili jména djů, kteří se nám 24. července předvedou v plné síle. Více se dozvíte v mém článku.
Letošní Loveparade bude ve znamení kreativního ducha, pro letošek totiž neplatí, že si všechny floaty musí být podobné pomalu jak vejce vejci. Pořadatelé nechají průchod kreativnosti a všechny floaty budou vypadat jinak.

Další novinkou letošní Loveparade bude druhá hlavní scéna, která nese název Love Stage. Hlavní scéna letos začne již ve 14. hodin a představí se nám zde hvězdy jako např. Tiesto, David Guetta, Booka Shade, Fedde le Grand, Monika Kruse, ATB a mnoho dalších. Jako třešnička na dortu bude společné vystoupení Dje s klasickým orchestrem. Konec je naplánován na půlnoc.

Loveparade

Na Love Stagei se začne hrát o hodinu později, tedy od 15. hodin, její obsazení je však také velice lákavé, představí se nám zde např. Tom Novy, Moonbootica, Felix Kröcher, Moguai a další. Také zde je konec naplánován na půlnoc.

Floaty vyrazí na svou doposud nejdelší pouť, letos budou totiž poprvé hrát až do pravé půlnoci. Pořadatelé také prozradili, že během průjezdu kolem hlavní scény z ní budou floaty přebírat hudbu, po opuštění zóny bude již každý float hrát vlastní music.

Nezapomeňte také, že na tuto obří oslavu elektronické hudby pořádáme zájezd!
Informace o zájezdu naleznete zde.

Hlavní scéna (14 - 24 hod)
Tiesto (NL), David Guetta (FR), Anthony Rother (GER), Booka Shade (GER), Westbam (GER), Fedde Le Grand (NL), Tiefschwarz (GER), Monika Kruse (GER), Boys Noize (GER), M.A.N.D.Y. (GER), ATB (GER), Pan-Pot (GER), Mathew Jonson (CAN), Mark Knight (UK), Dapayk (GER), Gustavo Bravetti (UY), Elektro Orchestral by Guido Schneider & Mark Scheibe (GER)

Love Stage
(15 – 24 hod)
Boris Dlugosch (GER), Tom Novy (GER), Moonbootica (GER), Alex Bau (GER), Felix Kröcher (GER), Moguai (GER) a mnoho dalších.

Float prezentace
(14 - 24 hod)
1Live (Köln), Sunshine Live (Mannheim), Raveline (Köln), Nature One & Syndicate (Koblenz), Virtualnights.com & Beatport.com feat. Fedde Le Grand & Mark Knight (Essen-Berlin), Sensation (Düsseldorf), Brasil (São Paulo), Pulseradio (Sydney), Smag (Essen), Dream (Berlin), CusCus & Zoo Project Ibiza (Dortmund-Ibiza), Gastenzondergrenzen (Amsterdam), Ultraschall meets Klub 100 (Duisburg), Ship Of Fools (Ameland), DAR Records (Moskau), Tunnel (Hamburg)

Jména na floatech budou zveřejněna začátkem července.

loveparade.com
LOVEPARADE (DE)

LOVEPARADE (DE)

Sobota 24. 7. 2010
Zdarma
Vystupují:
Tiesto (NL), David Guetta (FR), Anthony Rother (GER), Booka Shade (GER), Westbam (GER), Fedde Le Grand (NL), Tiefschwarz (GER), Monika Kruse (GER), Boys Noize (GER), M.A.N.D.Y. (GER), ATB (GER), Pan-Pot (GER), Mathew Jonson (CAN), Mark Knight (UK), Dapayk (GER), Gustavo Bravetti (UY), Elektro Orchestral by Guido Schneider & Mark Scheibe (GER), Boris Dlugosch (GER), Tom Novy (GER), Moonbootica (GER), Alex Bau (GER), Felix Kröcher (GER), Moguai (GER) a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
kukuk | 11. 05. 2012 | 08:49:51
takze jsem patral na googlu a kdyz to mesto povoli, tak opravdu se love prade vrati. Sice pod jmenem B parade, ale to neva. A vraci se do Berlina http://kultura.idnes.cz/dva-roky-po-tragedii-se-ma-vratit-loveparade-s-novy m-nazvem-i-koncepci-1k3-/hudba.aspx?c=A120308_122914_hudba_nh
Ano bude v Praze:-))))) | 11. 05. 2012 | 08:45:48
Jasně hlasí to všude VIVA,MTV......Prostě všude...CNN...Tak 23 .června pod Brniborem,Čus....A vezmi si velký batoh oblečků.........jedna Loveparade bude i v Praze 18 srpna...tam ,jdeme všichni....Tak jí také nezmeškej.
kukuk | 10. 05. 2012 | 08:51:58
tak dneska hlasili na jednom tanecnim radiu, ze by letos mela byt opet loveparade a to 23. cervence. Neslysel jste nekdo neco ? Protoze jestli je to pravda, tak jedeeeeem
xxxx | 13. 01. 2012 | 08:45:53
http://www.youtube.com/watch?v=DBJ70szl8-s&feature=related
Anonymni | 04. 01. 2012 | 09:25:31
800 MILIONU

POKUD MÁ PRAHA 800 MILIONU NA LOVEPARADE PROC NE!!
VELKY OTAZNIK | 03. 01. 2012 | 08:25:06
VELKÝ OTAZNIK

A pokud by měla být bude tomu predchazet obrovská koncepce globalni podpory,INTERNĚ TO BUDOU POZVOLNA PODPOROVAT DJS...ATD..NEMYSLIM TIM ,ŽE ŘEKNOU SUPER ZA ROK ZASE...!!!!....a rozhodně to nebude ,že v květnu nekdo rekne bude v Beline LOVEPARADE a PRIJEDE TAM 2 MILIONY LIDI...!!JE TO HORIZONT PETI LET!!A TO JESTE MOZNA...A ZASE NAJEDNU STRANU UDELAT JI PO SEDMI LETECH ,TAK SE DA OCEKAVAT OPRAVDU REKORDNI NAVSTEVNOST... BERLIN NATOM URCITE NEPRODELAL..UVIDIME...ZATIM SE MUSIME SMIRIT S JEJI OBNOŽI ...V RUZNYCH PODOBACH..
Anonymni | 03. 01. 2012 | 08:14:51
myslim ,že na love parade je jeste brzy...
namo3nik | 03. 01. 2012 | 08:00:45
namo3nik

Rave bude jíst sama
Komentář Hillberg


Teď to prosakuje tak ze všech stran: stále platí na všechno a všichni presumpce neviny, ani se nejedná o šetření státní zástupce "vysoce důvěrné", ale byl ještě zřejmě ve velké části, v různých redakcích po - někteří zřejmě v " Mirror ". Obsah je již známo, že nabízí několik překvapení: témata jsou nedostatečné vstupní a výstupní situace v bezpečnostní koncept pořadatele, nedodržení požadavků, chaotické reakce na krizové situace. To vše je dostatečná, však zřejmé, že Duisburg Adolf Sauerland starosta s "omluvou" promluví, ve kterém chce, aby se "morální odpovědnost" za katastrofu.

Zároveň blikaly a velmi bystrý a solidní ZDF dokumentární film "Na jeden den v Duisburgu" dne 12. července, na obrazovkách, solidní. Stručně řečeno: Pokud se toto vše - více či méně ovlivněna - a tak se dostaly nahoru, je v pokušení si myslet, že typickou německou důkladností byl úspěšný v konci a můžete s jistotou pokračovat do úvah o budoucnosti Love Parade v roce oko, a to zejména jako právní odsouzení, ale už jen se zdá být pouhou formalitou a otázkou času.

Vzhledem k tomu, že se vejde do obrazu, když Tom Novy již jeden měsíc po katastrofě, nové vydání - tentokrát ale prosím, v Berlíně - Oddanost: je z Love Parade 2011, ale stal se nic nemůže, ale debata přeložit také rád na možné Loveparade 2012: "... má všechno, díky Bohu - jako téměř všichni jeho vlastní vůle, protože velmi silný vyhrává drží pohromadě svět pohádek - a že lupiči jsou zachyceny ...." Falco zpíval: So - uzavření kapitoly a kapitoly Duisburg "Open Berlin 2012"?

Vůbec ne.

--------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------- -

Love Parade 2012?

Úvahy o Love Parade 2012, které nebudu Shut Me by neměla být provedeny bez ohlédnutí do roku 2010.

Vzhledem k tomu, MA také dal podle mého názoru nejhorší stranu Rave open - ale také v lidech to nejlepší, kteří tam byli: ve smrtelném nebezpečí pro sebe mnoho vzrostl z nich za sebou táhnul k zemi už více než ocelové trámy a schodiště z nebezpečného prostoru. Mnoho z návštěvníků bylo skutečné hrdiny dramatu.

Takže: No výhled na "2012", aniž by se zpět na "2010". Točivý moment by měl být využíván pro účely vedení stručný přehled, kde je "rave" "techno", "House" - elektronická hudba Cirkus dnes vůbec?
"Chci všechny vina potrestána," a "Jak by se všichni se to stalo takhle? " Návštěvník Love Parade Duisburg požádá o kamery dokumentárního zpráv ZDF.

Ano, ale kteří jsou viníci? Jak by se stát, že něco skutečně tak?

Vyšetřování státního zástupce zajistí vysokou bezpečnost konkrétní brzy jméno starosty již bylo vysvětleno jako "morální odpovědnost" - co to znamená.

Ale ještě nezodpovězené v místnosti je otázka: "Jak se to mohlo stát, aby to všechno?" Jistě - výsledky soudní řízení poskytne také odpovědi na: Technické odpovědi. Odpovědi, které vyplývají z platných závazných právních dokumentů. Také pravděpodobné vysvětlení, proč se stokrát ... bezpečnostní řetízky proces může jít špatnou cestou.

A musí splňovat Weil technokratické takové odpovědi, které svou povahou velmi pravděpodobné, že smysl pro spravedlnost squattingu v přední části médií, průměrní občané jen zřídka a jsou vnímány pouze jako vyhovující, pokud byl vyroben jasné, kdo v celé záležitosti je nyní svítí hrdina ( Tato nabídka je kromě zmíněných návštěvníkům síly Červeného kříže on), ale také kdo byl zlý krokodýl nyní začleněny slova jako "nenasytnost" a "touha" v soudní stanoviska (nebo alespoň doprovodné media komentáře) - příslušné internetové fórum, které již dnes zvládli Příspěvky Společenství.

Čarodějnice se spalují, je mor porazil - Koho to zajímá, že je více putování v domovech krysy?



--------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------- -



Otázky, otázky ...

Ale to je celá pravda? A hned opony "Berlín 2012"?

Koneckonců, jedna otázka zůstává nezodpovězena, které považuji třeba vyjasnit urychleně, než rave karavana jde dál:
Jak se to mohlo stát, aby věděli, že událost se asi jeden milion návštěvníků, byly řešeny jako přehlídka dětského karnevalu?

Pro srovnání: pokud se nachází v Duisburgu oznámil místo Love Parade jako papež, chci vládnout s pravděpodobností hraničící s jistotou, že toto město zaklíněná v prostoru mezi železnicí a dálnicí bude k dispozici. Nebo dokonce jen Andy Borg Musikan ... Žádný z Rock Festival, že výběr umístění být tak amatérsky.

Pro mě je jedním z nejvíce odhalující scény v dokumentárním ZDF bylo, když se očekávaný počet návštěvníků diskutovalo: všichni v podstatě zcela jasné, že na místě by neměla přijmout milion návštěvníků, my jsme následovali slepě a rádi na kole hodil říká, "Návštěvník čísla jsou falešné stejně, uměle šroubované pro sponzory na vrchol, je nejvýše jedna třetina uvedeného počtu očekávaných návštěvníků."

Toto je pravděpodobně scéna, a to zejména pro ty z bližším ohledání jasně, co bylo pravou příčinou katastrofy: postupné světy srazily zde. Při každé návštěvě papeže, s každým Musikan taková poznámka bude zvonit poplach: potenciální subjekty by patrně zeptal, jestli nebyl moc hustý a jsou požádáni, aby se vrátil co nejdříve, jak jen mohl představit konkrétní počty návštěvníků. Ale ne tady. Proč?

Možná, že vina leží na "rave scénu" sám: Již delší dobu elektronické hudby, a to zejména v obchodní oblasti, jako je vysoce Love Parade, z jejich podzemního / samostatné existence v pozdní 1980 a 1990, přerostl, obratu mistra ligy her se stalo masovým fenoménem, ​​jako je Pop: Michael Jackson, Madonna, David Guetta a Martin Solveig je už dlouho hrají na stejné lize.

A přesto protagonisté flirt rave v 21. století se nic lepšího, než se jejich podzemní stav: jsou zrušeny, Love Parade 2001, bylo upuštěno neziskové stav, mnoho z jeho protagonistů v póze není znám. Tam je mnohem pravděpodobnější, že tito hrdinové, kteří bohatým komerční rave hnutí, kteří nepochopili: šilhání s jedním okem na 1989, Love Parade, a techno bylo skutečně revoluci, která se konala a držte se sloganem "Love míru a jednoty", "si lidé myslí "a" Party On! " jako potulný kazatel ze západní na levé ruce, zatímco druhá je maximalizovat výnosy pro provoz. Je to v podstatě není nic špatného - jen proto, že jako malý kluk tvrdohlavý přesto se snaží udržet status podzemí.

A stejně jako to prodat protagonisté rave-Biz i jejich "produkt": Jako všeuměl, jako věčný pramen mládí, "Rave-o-lution" (vlevo) na sport nejlépe, mladá dynamická e dorazí. Také stále klidné. A šťastně snění v minulosti poskytovalo krysí díry bez jakýchkoli nároků na míru, radosti a palačinky. Možná Little Pill, možná trochu hlučný, ale také snadno vyhostit Stadtaustobahn mezi vysokou a železniční tratí. Jako věřící ve velmi odlišném návštěvě papeže nebo Andy Borg to složité hudebníků dechovky.

Někdy při plánování hlavní město kultury Ruhr 2010 událost jeden z těchto protagonistů se setkal se starostou města Duisburg. Něco jiného než sportovní, dynamické a není mladý - ale penny! Vzhledem k tomu, Love Parade není zcela unreceptive do svého města. Zejména proto, že zřejmě snadno ovladatelná. A pak:

Rave jedl sám.



Zatím první část myšlenek Hill je na Love Parade 2010, který označí tragédii těchto dnech poprvé. Také se stále více v těchto dnech, takže je otázkou, zda a jak se Love Parade se opět aktivuje. Trvá déle myslel Duisburgu v roce 2010 a možné budoucnosti průvod Hillberg ji v pokračování, které vyjde v nejbližších dnech! ... Pozor!

--------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------- -

Pro Rave, zejména Love Parade-segment trhu, má co do činění s "mír, radost a palačinky" trvající protest přehlídky jen tolik, kolik "náplast", velikášství sklep s první vystoupení The Beatles. V dokumentárním ZDF návštěvník přišel promluvit s onemocněním ledvin, který ji viděl za poslední hodinu přišel. 1989 byly ledviny, trpí poloviny padesátých let s dětmi jistě návštěvníky výjimky 2010/2012 je techno ve střední firmy přišla, nicméně, techno-Grand Circus dokáže být stanoveny a chová se jako garáž strany v temném sklepě od časných časů. Samozřejmě, že ne bez vás by se použít pozitivní stranu změny "Raving společnosti" nemá rád: zvýšená kupní síla zákazníků není na okraji bohaté společnosti, ale na klientelu, která dlouhou projížďku v roce 1982, se Opel Ascona před SUV a středních sedanů se obchoduje. Toskánsko má víno místo dvou energetických nápojů s pilulku. Ano, i "dědeček" všech techno-sponzorů, Red Bull disky, už dávno ne na auto závodní tratě v okolí na rave.

2010, bod zlomu mezi realitou měnící se společnosti a blouznění self-image byl organizátor, ale i DJ, a - ano, dokonce i ty návštěvníky, kteří nechtěli připustit, že 21 let přicházejí a odcházejí, REACH. To, že rozchod by tak dramatický, je tragédie. Bez varování, nebyla ještě: Připomeňme, "překvapení" nepříčetný exponenty, jako Berlín již nejsou ochotni akceptovat více než jen jeden milion návštěvníků opustili zoo v jiném státě, než pár tisíc. Přesun do Porúří byl brzy na hranice růstu: 2009 byla zrušena Bochum, 2010, nejhorším případě v Duisburgu.



Další? A pokud ano, jak?

Ano, má smysl přemýšlet o budoucnosti "Rave" - ​​také o možné 2012th Love Parade Nemá smysl vyhodit dítě s vaničkou a "The World of Rave" - ​​jako Eva Hermann dokonce jako druh práce ďáblův - Sakra. Je faktem je, vždy stojí za budování, kdy miliony návštěvníků - a to i na komerční podívanou mega-ke zkreslení - Událost nadšení jako v roce 1914 u vlaků jít do bojištích Evropy jako cíl.

Ale bude zvažovat, zda se akce tohoto rozsahu je ještě protagonistů v prvních dnech zvládnout, i když nyní funguje profesionální ozvučení akce vypořádání s ručením omezeným. Události s jedním miliónem návštěvníků jsou prostě rozvinutelné jako klubové akce.

Duisburg, caesura je nepříčetný společnosti, jako potopení Titaniku, konec víry v 19. století, všechny problémy světa vyřešit technický pokrok byl. Stejně jako vražda z roku 1980 John Lennon, ideály pop roztrhán.

Otázkou zůstává, jak nepříčetný společnost sám se s tím vypořádat: Love Parade 2012 v Berlíně? Možná. Pokud ano, pak jistě budou probíhat při zvýšené bezpečnostní standardy. A propagace v určitém okamžiku obětí bude mít na paměti, od roku 2010. Zda se tyto dohledné době ticha zůstane naoko, bude záviset především na tom, jak protagonisté nepříčetný Společenství odráží události v roce 2010.

Bez hlubší Takové úvahy, výše uvedené paměti Tom Novys Love Parade v Berlíně se nic víc, než ostrý techno-music-pracovníků, kteří se obávají, cítí jeho prospěchu může vyschnout, pokud roční chlouba zmizí jeho deníku této události.

Myšlenka rave 1989 by kopat svůj vlastní hrob, je to finále a tmelení se jen jako cirkus dnes v hudební historii.

Je to také příležitost k růstu v dramatu Duisburg. To však bude zapotřebí více než v předchozím "zděšení", fráze "králi Rave": Bolestivé Chybí mi o sdružení umělců, jako je vytvoření fondu pro oběti a pozůstalé. Nebo dokonce jen něco, co jde nad rámec dosud patřila už tisíckrát: "Jsem hluboce šokován a dotčených" pokračuje. To by bylo vhodné. Je možné, že je patrný jen signál hlubší zpracování dramatu pouze postiženého, ​​je založen. To ukazuje velké nezralost a daleko mimo okruh těch, kteří přicházejí do zaměření státního zastupitelství vyšetřování. Signál, právě vyšel z řad umělců, jejichž hvězda s Love Parade dělá, není moc, pokud bychom vidět myšlenku "Rave-o-lution" pohřben není tak směšný výplod stárnoucí umělce v prvním roce na Duisburg.

Love Parade co-vynálezce, Dr. Motte, Tacheles v Berlíně, věnované novým projektům, varuje - podle mého názoru, ne bez důvodu - "dát znamení", než narychlo vydání Love Parade, jen.

Provokativní myšlenka: vytvořit ani nejdelší do fantazie dospělých platových požadavků umělců (to znamená, že i při volném akce jako Love Parade) zase tak silně po spirále, že bude muset sklízet více sponzorských peněz, z nichž pokušení vzniká, návštěvnost vyladit pro sponzory, takže až do konce nikdo nemá přehled o tom, kdo nebo co přijde teď, protože ...

... Ani samotnými umělci tak trochu "morální odpovědnost" ...?

Můžete ukřižovat mi tento můj provokativní otázku. Tom Novy byl z mé telefonní číslo.

Těším se na zpětnou vazbu!

--------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------- -


© Hillberg, austria.partysan.net 2011.


quot;
kukuk | 03. 01. 2012 | 07:33:24
a tady je skupina pro love parade v Praze http://www.facebook.com/group.php?gid=61278604682
kukuk | 03. 01. 2012 | 07:13:33
neumim anglicky, ale neco tu pisou. mohl byste nekdo ve zkratce napsat co ? http://www.loveparade.ro/
xxxx | 29. 12. 2011 | 09:11:51
http://www.youtube.com/watch?v=AWygg5FZnFk&feature=related
Bude.. | 05. 11. 2011 | 08:27:53
Bude..

Prý jsou na netu informace ,že prý bude příští rok...konečně Loveparade..v Berlíně...!!!
SMRT.. | 05. 11. 2011 | 04:40:47
SMRT...

SMRT....ART FOR LIFE...AIDS....POMSTA..http://www.youtube.com/watch?v=-2onoJLq2-8
namo3nik | 30. 07. 2011 | 09:11:57
Ono co jsem se takto bavil s Belinany.Tak opravdu LOVEPARADE v Berlíně nechtějí...jim ani nevadí tragedie....která se může stát na každém festivalu...ale ne.A asi opravdové...A navždy.A NECHCE TO TAM ANI GAY starosta....raději dělají CSD.
kukuk | 23. 07. 2011 | 08:54:12
tak co lidi, nepise se nahodou nekde, ze by se loveparade opet rozjela ?
Ivka | 01. 09. 2010 | 09:59:31
http://www.loveparade.de/english/?lang=en Dokument o tom, jak se to stalo
Ivka | 11. 08. 2010 | 05:33:08
Minuta ticha nastane i tuto sobotu na Street Parade v 17 hodin.
dance-event | 29. 07. 2010 | 08:08:50
Neodvysílané video natočené TV NOVA

http://www.youtube.com/watch?v=355HNEfQGiA
dohitsch | 29. 07. 2010 | 06:52:07
dance-event

asi jsme se nize nepochopili - jasne, ze nekteri odrekli ... nedivim se jim, no na druhou stranu respekt pred temi, kteri zahrali i presto, ze vedeli co se stalo. bavit lidi s timto vedomim musi byt setsakra tezka vec.

porad dokola davam hymnu a mam z toho takovy divny stisneny pocit, no na druhou stranu se mi libi cim dal tim vic.

ktery novinar, muzes mi sem prosim hodit odkaz na ten clanek ? myslim, ze to mrzi uplne kazdeho. je to hodne smutny konec jedne legendy :(. je zvlastni, ze takove konce ty/to nejlepsi potkava celkem casto. uvidime, treba za rok, dva, tri - znovu v berline ... neco tak uzasneho nemuze skoncit takto, to proste nejde ! loveparade zatim prezila vse, tohle je ale uz asi prilis tezky kalibr a udalost :(

rikal jsem si, kdo a kde prvni ucti pamatku obeti takto masove. je to dobre ! skoda, ze se nature one nezucastnime, nejak mi ta akce unika uz par let :(, take bychom vzdali poctu ...
dance-event | 28. 07. 2010 | 06:28:43
[b: Dohitsch[/b: - čau parťáku, jj, polovina DJs nevystoupila, a na hlavní stagei večer hráli Moonbootica ( z love stage se přesunuli na main) a po nich Luke Slater. takže na Mainu odehrála jen polovina z DJ a ostatní odřekli účast.
Ta samolepka "dance or..." co jí tam mělo na sobě docela dost lidí... no ještě teď z toho mám husinu.

Jeden Novinář napsal pár věcí docela zajímavých a k zamyšlení. A po jejich přečtení mě docela mrzí že už Loveparade nebude.

Jinak na NATURE ONE v sobotu v 17 hodin se ve stanovém městečku je naplánována vzpomínková akce na oběti LP, kdy celý kemp (přes 60tisíc lidí a jejich aparatury) utichne a bude vypuštěno tisíce bílých balónků.
Anonymni | 28. 07. 2010 | 11:26:44
tak uz 21 mrtvych. Zemrela i posledni tezce zranena.
dohitsch | 28. 07. 2010 | 09:42:21
heerer

krute, ale vystizne ... ovsem to procento z loveparade je trochu prehanka, to uz by byla jatka (byt toto byla vlastne take :( ) !
navstevniku bylo mnohem vic, nez udavaji oficialove, snazi se to podsadit. vzdyt my byli mezi poslednimi, co se dostali do tunelu. pak uz to zavreli u vstupu i ve meste, spousta lidi se do mista konani ani nemela moznost dostat ...

bud jak bud, muzeme tady psat co chceme. co se stalo uz se neodstoji ...

jinak dost me dostaly ty fotky z mista tragedie, kde je ted mraky svicek apod. - a samolepka "DANCE OR DIE"
heerer | 28. 07. 2010 | 09:36:25
Ja ji taky moc nechapu....
Loni zemrel na Pohode 1clovek? S trochou nadsazky: na Pohode bylo procentuelni umrti vetsi 2,86% nez na Loveparada 1,54%
Ela | 28. 07. 2010 | 09:27:35
Možná by náš mravokárce měl své ctnostné poučky poslat na všechny zahraniční sajty, na nichž jsou foto a video reporty z LP prezentovány, a na youtube nevyjímaje!
Jj, po bitvě je každý generál, v tomto případě se však generál bitvy ani neúčastnil … co na to pak říci … no comment
dohitsch | 28. 07. 2010 | 09:10:45
d_p

:) ... vidis, toho jsem si ani nevsimnul ... srovnavat monstr akci jako je lovepaade s festackem typu pohoda, to je mooooc !

zacinam mit pocit, ze andy byl(a) tak max. na parniku radia fajn, nebo jak se ta hruznost jmenuje.

uf ...
d_p | 28. 07. 2010 | 09:01:25
Andy

"masivni akce jako Pohoda" .. delej si parby v obyvaku a mej pocit bezpeci ... a obloz si nabytek molitanem, aby to byla echt bezpecna party.
Anonymni | 28. 07. 2010 | 07:40:37
nechci prudit, vubec ne, jen jsem se vyjadrila k fotkam a mam na to svuj nazor, nic vic
dohitsch | 28. 07. 2010 | 07:34:39
andy

jsi moc :) ! umis cist, nebo chces jen prudit za kazdou cenu ?

LOVEPARADE FOREVER !
Andy | 28. 07. 2010 | 07:21:16
jj, mate recht, hlavni je, ze jste si to uzili D
dohitsch | 28. 07. 2010 | 07:16:13
ad andy

byl(a) jsi tam ? pokud ne, tak "mlc" ... my byli kousek od mista tragedie ve stejny cas (dostali jsme se ven vychodem, jez byl otevren diky udalostem v dalsim sektoru tunelu ...) a presto jsme se nic nedozvedeli ! vse nam doslo, az kdyz jsme dostali velke mnozstvi sms z CR od znamych a rodin, zda jsme ok a zijeme. policajti, ochranka ani nikdo jiny nesmeli ucastnikum nic rici - ptal jsem se jich x krat, co se deje ...

kdo ze nevystoupil, prosim ? tak tedy nevim, ale main jela do 23h a lovestage do pulnoci. jedine co skoncilo, byly zhruba mezi 20-20.30 floaty ... a to i z duvodu, ze mnoho lidi opustilo areal a mezi floaty tou dobou skoro nikdo nebyl, 90% lidi se tlacilo u dvou podii a parili jak o zivot, tragedie netragedie. btw, kdyby poradatele ukoncili akci, nastane totez znovu v bledemodrem, i vecer po skonceni byla dalnice totalne ucpana ! az budes neco psat o teto akci, zapoj hlavu a rozum - bez urazky.

btw - kde je v prispevku eli napsano, ze byla skvela ?

tak si nech prosim ty prihlouple komentare. thx
Andy | 28. 07. 2010 | 07:01:30
hohoho, Eloooooooooooooo, jsi nejlepciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii D nazor ti neberu, ja na to mam svuj nazor a ten kvuli tvemu komentari rozhodne nezmenim, i kdybys to napsala sebelip. A uprimne, vem cert par hodin cesty do Nemecka, ja se dozvedet, ze se neco takoveho stalo, rozhodne uz tu naladu na to se bavit dal, mit nebudu. A libilo se mi, ze nevystoupili po teto tragedii ani DJs. Takze se kochej dal fotkami, videii a rikej si, jak to byla skvela LOVEPARADE a skoda, ze byla posledni. Tyto masivni akce vzdycky vedou k nejakym problemum. Stacila treba Pohoda ( hezky den, preji
kukuk | 27. 07. 2010 | 08:20:53
me zase mrzi, ze hned rikaji, ze uz nikdy LP nebude. Samozrejme je velka skoda 20 zivotu, ktere nikdo a nic uz bohuzel nevrati, ale tohle se bohuzel nekdy stava. Obcas spadne na fotbale tribuna a taky ho hned nerusi. Dle meho by jen pro priste chtelo najit misto, kam se v pohode vejde tolik navstevniku a lepsi organizaci, aby se to uz nemohlo opakovat.
oakey | 27. 07. 2010 | 08:15:21
Deadparade

Je ironické,že k této tragedii došlo pravděpodobně zrovna při vystoupení toho nejhoršího dj na světě-totiž Tiesta.Boys Noize nám pak následně slíbili,že již nevystoupí.Paradox je i to,že se něco tak těžko uvěřitelného stalo zrovna v Německu,kde jsem byl snad už na více jak 10 festivalech a nikdy(na rozdíl od těch domácích)jsem nezaznamenal byť jen náznak nějaké špatné logistiky.Ovšem ruku na srdce,minulý díl Loveparade byl až na dvě-tři vystoupení kvalitativně snad vůbec nejvýše,ovšem pokud njiž není Love Parade spojená s Berlínem,pak to prostě už bude jiný podnik,jen ne LP.Věřím,že starosta města odstoupí,organizátor si půjde sednout na pár let do chládku(tomu ovšem nevěřím ani v Německu) a již nikdy nikdo nebude jméno původní manifestace zneužívat,aby z toho něco vytřískal.Lépe je udělat si na pár dní výlet do německé metropole a na cosi podobného raději rychle zapomenout.A můj názor na fotky,taky to nechápu

James | 27. 07. 2010 | 06:20:31
Ela

Take souhlasim :)
dance-event | 27. 07. 2010 | 02:30:06
[b: Ela[/b: - Souhlas
dohitsch | 27. 07. 2010 | 01:22:17
ela

amen kocicko

lepe bych to nenapsal, presne jsi vystihla podstatu veci ! diky ti za tato slova ...
Ela | 27. 07. 2010 | 01:06:07
Nechápu, co tady řešíte za nesmysly otázkami typu ,,proč lidi pařili dál, proč jsou zveřejňovány fotky a videa tančících, proč tam návštěvníci byli až do konce..." Nikdo tímto tuto hroznou tragédii nechce znevažovat, zneuctívat nebo nějakým způsobem přehlížet. Nejprve, než budete hodnotit a odsuzovat, tak se vtělte do těch, kteří tuto poslední LP zažili a kteří se mohou díky bohu nebo díky osudu o své ,,postřehy" z LP s vámi podělit.
I když jsme s přáteli doslova o pár metrů a o pár minut unikli tomu, co nás mohlo stát zdraví nebo život, o vlastní tragédii jsme se dozvěděli až kolem 20 h. prostřednictvím sms z Čech. Nedovedete si ani představit, jak nás ta zpráva doslova šokovala až otřásla. A věřte, že další pocity z akce byly tímto velmi silně ovlivněny. Přesto jsme zůstali až do konce, neboť nám bylo tou dobou nadmíru jasné, že tato LP je tou poslední a nevěřím, že by nikdo z vás, kdo by na LP jel půl dne, jí po cca třech hodinách sladkého a ještě nevědomého tančení opustil. Stejně se zachovalo cca 1 mil. lidí, i když pravda, mnozí o té hrozné události nic nevěděli. Všichni fotili, všichni natáčeli a věřím, že všichni si své záběry mezi přáteli přeposílali. Proč tady tedy hanit zveřejňování průběhu LP? Pokud je vám to proti srsti, fota si prohlížet nemusíte.
Než tedy prosím tady pronesete další podobná slova výše zmíněného typu o zneuctění, zauvažujte, zda by neměla být spíše adresována těm, kdo koncepci této LP schvaloval a kdo nyní tak nesmyslně argumentuje, aby se zodpovědnosti za tolik promařených mladých životů zbavil.

Za sebe i za své přátele vyjadřuji upřímnou soustrast pozůstalým a smutek nad celou tragédií. ... :(((
Andy | 27. 07. 2010 | 11:19:10
nic proti, mam rada tuhle hudbu, spoustu super DJs, ale nikdy me to nelakalo, asi jsem mela strach z toho mnozstvi lidi. No nic, je mi to proste lito a trosku ucty by nebylo na skodu
dance-event | 27. 07. 2010 | 11:11:52
http://www.youtube.com/watch?v=zUbz71cCq0U
dance-event | 27. 07. 2010 | 11:11:16
pro hodně lidí to byla zábava až do konce, většina z nich ani nevěděla že se něco stalo.
d_p | 27. 07. 2010 | 10:55:52
Andy

a nebyla to snad skvela zabava nez se to nestesti prihodilo ... ?
Andy | 27. 07. 2010 | 10:36:42
prave ze doslo, k tragedii, no dobre, jen muj nazor ( proste na jedne strane fotky s mrtvymi, na druhe, jako by nic, skvela zabava. Fakt smutne
heerer1 | 27. 07. 2010 | 09:51:13
Andy

a proc by nedal, akce se konala, bo se ma delat jako by k necemu nedoslo?....nechapu
Andy | 27. 07. 2010 | 09:10:06
hlavne nechapu, ze po te tragedii sem jeste nekdo ty fotky dava, super
heerer1 | 27. 07. 2010 | 05:59:25
dohitsch

diky :)
dance-event | 26. 07. 2010 | 11:17:48
je to hnus :-(
kuky | 26. 07. 2010 | 10:24:55
tak uz 20 mrtvych herzliches Beileid !
maminka | 26. 07. 2010 | 09:03:28
Nemá někdo set Charlieho Lownouise?

Přemek Slaný | 26. 07. 2010 | 08:56:02
Gusman a mraky

Zdravím. Ke gusmanovi a fotkám bych řek toto: TY MRAKY PROSTĚ JEN VĚŠTÍ VELKEJ PRŮŠVIH, CHCEŠ-LI TRAGEDII. V tom kontextu velmi přesná EXPRESE (svnj. německý a rakouský expresionismus).
gusman | 26. 07. 2010 | 06:44:11
Martine je to 3D objektiv pujceny od kolegu z nemecka, uz tam par kusu maji :D

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |