Oficiální vyjádření k Tiesto CEE Tour

Oficiální vyjádření k Tiesto CEE Tour

28. 11. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
United Music s lečím časovým skluzem zvěřejňují oficiální vyjádření k vystoupení Tiesta v T-Mobile Aréně, kam Vás přišlo téměř 13 tisíc.
Česká zastávka Tiësta v rámci jeho CEE Tour je za námi. Věříme, že se vám tahle party líbila a že jste si ji co nejlépe užili. Snažili jsme se pro vás připravit opravdu kvalitní taneční party se vším všudy. Jsme rádi, že jste ocenili technickou stránku jako světelný park, zvuk, laser show, vodní stěnu, videoprojekce, a také rychlý provoz barů a rozumné ceny nápojů.

Myslíme si, že party se opravdu vydařila, a jsme si vědomi podnětů, které příště chceme zlepšit. T-Mobile Aréna prochází postupnou rekonstrukcí, takže příště již bude k dispozici mnohem více toalet a šaten.

Chtěli bychom všem poděkovat (bylo vás téměř 13 tisíc), za úžasnou atmosféru, kterou jste v T-Mobile Aréně vytvořili, a která byla pro nás nejlepší odměnou za odvedenou práci a je pro nás měřítkem úspěchu. Také bychom chtěli poděkovat všem umělcům a celému realizačnímu týmu za jejich důležitý podíl na úspěchu celé akce.

Ještě slíbené informace k neúčasti dje M.I.K.E. Jak jsme již naznačili, problém nastal na straně tourmanagera, který nám schválil line-up tak, jak jsme ho poprvé prezentovali, ale bez schválení managementem Tiësta, který od začátku požadoval pouze lokální DJ´s. Přesně dva týdny před akcí byl management informován o line-upu, a na nás byl vyvíjen tlak zrušit i vystoupení Scotta Bonda. Týden nám trvalo, než se nám podařilo ponechat alespoň Scotta a zabookovat M.I.K.E. na náhradní termín. Dělali jsme maximum proto, abychom dostáli naším slibům.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika